Domácí griotka pohladí po jazyku!
1
/
3
Prohlédnout znovu
Domácí griotka pohladí po jazyku!
Třešně bychom měli zbavit pecek.
|
Profimedia.cz
Nejlépe se k výrobě griotky hodí tmavé, šťavnaté odrůdy třešní, nebo višně.
|
Profimedia.cz
Zbylé plody můžete využít jako výtečnou přísadu do moučníků.
|
Profimedia.cz
Schillerová proti Pavlovi? Prezident neříká pravdu, na zvýšení důchodového věku jsme se neshodli
Agáta po soudech otočila: Co vzkázala o Velikonocích Prachařovi a Soukupovi?
Zubařka z Přeštic o výstupu na Mount Everest: Zemřel tam kluk z naší party
Omýváte před vařením syrové maso? Teď už to neuděláte! Odbornice vysvětlila, co se děje dál!
Dankovi (18) zemřel tatínek v lese, maminku našel mrtvou: Teď se bojí, že přijde o bydlení
Anička Slováčková o manželství rodičů: Zajímavý toxický vztah!