Čtenářka Denisa Turinská poslala fotky svého interiéru s prosbou o jeho posouzení. Tohoto úkolu se ujal bytový designér Petr Shromáždil. Je obvykle velmi kritický, tentokrát však byl s Denisiným řešením jejího bytu spokojený. Přesto má pro ni několik rad, jak bydlení zútulnit.

Pomůžou polštářky a koberce

Nebál bych se ani toho, spustit minimalistické stopní svítidlo nad jídelní stůl v čirém sklu.
Autor: Denisa Turinská
Dobré by bylo spustit minimalistické stropní svítidlo nad jídelní stůl v čirém sklu.

„Z fotografií je ještě cítit novota. Jde o funkčně zařízený malý byt, kde má vše své místo,“ hodnotí interiér čtenářky Blesk.cz bytový policista. Oceňuje, že  žádný prostor tady není nazbyt, a je plně využitý každý centimetr plochy.

„Pro zabydlení ale doporučuji koberec v zelenkavé barvě pod sedací soupravu a zelený polštář na sedačku. Pomohla by také stěnomalba nebo velkoformátový barevný obraz s převahou zelené umístěný nad sedací soupravou,“ radí.

Zelená barva byt propojí a oživí

Zelená barva byt propojí a oživí.
Autor: Denisa Turinská
„Nebál bych se ani toho, spustit minimalistické stopní svítidlo nad jídelní stůl v čirém sklu a ve stejném designu postavit k sedačce stojánkovou lampu,“ doporučuje. „Časem zřejmě přibude nástěnná TV, která doplní prostor u nábytkové stěny. V chodbě radím potlačit hnědou malbu a opět použít zelenou pro propojení a oživení. Přeji odvahu pro doladění vašeho nového interiéru,“ říká na závěr bytový designér.
Banner
Autor: Blesk.cz

Kdo dnes radí čtenářce Blesk.cz?

Petr Shromáždil se bytovým designem zabývá od roku 1994.
Autor: Archiv
V týmu bytové policie Blesk.cz je také Petr Shromáždil. Interiérovým designem zabývá od roku 1994. Ke svým klientům přistupuje s heslem: „Tvoříme s vámi, respektujeme vaše potřeby a přinášíme řešení.“ Patří do designérského týmu projektu www.umimeudelatdomov.cz807952:gallery:true:true

Chcete vědět, jestli je i váš byt v očích bytové policie Blesk.cz na jedničku? Potřebujete zdarma poradit, jak napravit případné chyby? Pošlete fotky svého interiéru spolu s krátkým popisem na adresu hobby@blesk.cz!

 

Fotogalerie
7 fotografií