Prosí proto o radu naši bytovou policistku Ditu Zikmundovou, která se mimo jiné podílí na projektu Umíme udělat domov. „To budou dcerušky koukat, až přijedou za maminkou na návštěvu,“ těší se Anna Traganová.

Obývák? To je naprostá všehochuť! Jak ho vylepšit?

Tato skříňka by mohla najít své místo vedle dveří naproti oknu.
Autor: Anna Traganová
Naše designérka ji ale asi moc nepotěší. I když je obývák čtenářky slunný a prostorný, je v něm hodně co napravovat…

„To, co teď máte v obývacím pokoji, je bohužel naprostá všehochuť,“ vzkazuje a zároveň radí: „Starou bílou skříň s výplní dekoru dřeva a bílá křesílka byste mohla použít v jiné místnosti. Skříňku pod televizi by se hodilo sjednotit do stejného stylu se skříňkou mezi okny, která by mohla najít své místo vedle dveří naproti oknu,“ doporučuje.

Sedací soupravu bych doporučila potáhnout dekorem s jemným květinovým vzorem, který by se opakoval na klobouku lampy i  na závěsech zavěšených na černé kovové tyči,“ dodává.


Přemýšlíte o tom, jak vylepšit nebo čím zařídit svůj byt? Pošlete jeho fotky na adresu hobby.blesk.cz! Naše bytová policie, složená ze zkušených designérů, vám ZDARMA interiér posoudí a poradí, jak ho mít dokonalý! POZOR: 1x za měsíc bude vybrán 1 čtenář Blesk.cz, kterému náš tým bytové policie připraví ZDRAMA vizualizaci jeho interiéru!


Banner
Autor: Blesk.cz

Prostor u krbových kamen si zaslouží odpočinkovou zónu

Vedle krbu by mohla být podle Dity Zikmundové odpočinková zóna s ušákem a taburetem.
Autor: Anna Traganová
Vedle krbu by mohla být podle Dity Zikmundové odpočinková zóna s ušákem a taburetem, na nějž  by čtenářka mohla použít jednobarevný potah. „Ke krbu jistě patří krbové nářadí, ve vašem případě v provedení černého kovu,“ podotýká.

„Celkovou atmosféru dodají pokoji světlejší teplé tóny, například světle růžová, luční modrá, fialová nebo smetanová. Pod pohovku dejte koberec a místnost zvýrazněte velkým množstvím polštářků a dek. Zdi doplňte fotografiemi nebo obrazy. Uvidíte, že tak vytvoříte příjemnou atmosféru a vaše dcery jistě mile překvapíte,“ přeje naší čtenářce bytová policistka Dita Zikmundová.

Kdo dnes radí čtenářce Blesk.cz?
872434:gallery:true:trueDita Zikmundová se věnuje široké škále designérských aktivit od typologie barev přes doporučení dispozičního
řešení místností až po detailní návrhy jednotlivých částí interiérů. Na realizaci svých návrhů se ve velké míře podílí přímo v praxi. Je jednou z bytových designérek projektu Umíme udělat domov.

Fotogalerie
8 fotografií