První ročník soutěže o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU měl neuvěřitelné ohlasy, proto se pořadatel, společnost CeWe Color - FOTOLAB.cz, rozhodl uspořádat druhý ročník v mezinárodním měřítku. Kromě rozšíření pole působnosti se zvýšil i počet soutěžních kategorií. Vedle jednotlivců se nyní mohou prezentovat také města, vesnice, profesionální fotografové i drobní podnikatelé, kteří mohou CEWE FOTOKNIHU využít jako formu své prezentace. Není pochyb o tom, že je to výzva pro všechny se zájmem o fotografování, takže neváhejte a přihlaste se.

Soutěž bude probíhat od června do prosince a za každou přihlášenou CEWE FOTOKNIHU získáte poukázku na novou CEWE FOTOKNIHU v hodnotě 500 Kč (20 EUR). S pořadovým nesoutěžním číslem jedna bude do soutěže zapsána CEWE FOTOKNIHA vytvořená z fotografií ze zákulisí natáčení nového 3D filmu V peřině. Účastí v soutěži navíc podpoříte Nadaci dětské onkologie Krtek a Domov pro důstojné stáří Sue Ryder.

Co je vlastně CEWE FOTOKNIHA?

Je to skutečná kniha složená z vašich fotografií, naskenovaných obrázků a vlastních textů. K sestavení knihy je potřeba speciální program, který je ke stažení zdarma v plné verzi na www.cewe-fotokniha.cz nebo u smluvních partnerů. Při její přípravě je možné využít některé z předpřipravených tematických šablon nebo se inspirovat velkým množstvím vzorových CEWE FOTOKNIH na www.cewe-fotokniha.cz. Nechcete-li se sami zabývat prací s fotkami, je pro vás připravena nová služba DESIGN SERVIS a odborníci společnosti FOTOLAB.cz sestaví knihu za vás. Pokud si nebudete s přípravou Vaší CEWE FOTOKNIHY vědět rady, můžete se zúčastnit bezplatného hodinového online školení práce s programem. Jako jediní Vám nabízíme 100% garanci vrácení peněz, pokud nebudete se svojí vytištěnou CEWE FOTOKNIHOU spokojeni.

Soutěžní CEWE FOTOKNIHY je možné sdílet s kamarády po celém světě, prezentovat na svých webových stránkách nebo sociálních sítích, hodnotit, komentovat nebo přeposílat na jakýkoli e-mail. Novinkou roku tohoto ročníku je i nový soutěžní web a poprvé „B2B“ kategorie, které umožní dlouhodobou bezplatnou reklamu všem podnikatelům, fotografům, starostům, správcům památek aj., pouze za zhotovení jedné CEWE FOTOKNIHY přihlášené do soutěže.

Jak se přihlásit

Své autorské CEWE FOTOKNIHY můžete přihlásit prostřednictvím internetové stránky www.cewe-fotokniha.cz nebo například www.fotolab.cz, kde najdete i pravidla soutěže a kde bude probíhat hlasování.

Co můžete získat?

Kromě automatické odměny v podobě poukázky na novou CEWE FOTOKNIHU v hodnotě 500 Kč (20 EUR) se zařadíte do hry o digitální fotoaparáty a další hodnotné ceny, včetně zájezdu za 100 000 Kč.

Soutěž probíhá na stránkách www.cewe-fotokniha.cz a www.cewe-fotokniha.sk.

Fotogalerie
9 fotografií