Mezi ně například včera u tisíců lidí patřila i výroba klasických fotografií doposud různě poschovávaných na různých místech v počítačích, což způsobilo kolapsový stav v naší největší fotolaboratoři na výrobu fotografií a CEWE FOTOKNIH.

Jak nám potvrdili z tiskového oddělení společnosti CeWe Color - FOTOLAB, která jako jediná v ČR moderní CEWE FOTOKNIHY z fotografií  vyrábí, původně volný den byl operativně změněn na den výrobní. "Máme tolik zakázek, že budeme muset část produkce poslat do některé ze zahraničních fotolaboratoří našeho koncernu, abychom dodrželi stanovené termíny výroby. V úvahu připadá Francie. Pro zákazníky to ale neznamená žádnou komplikaci, technologie ve všech našich fotolaboratoří jsou totožné a CEWE FOTOKNIHA se po celém světě vyrábí na úplně stejných strojích" doplňuje naše zjištění Petr Tureček z marketingu FOTOLAB.cz.

Je tak možné, že kromě možnosti získat k Vaší CEWE FOTOKNIZE poukázku 500,-Kč na další CEWE FOTOKNIHU budete mít doma CEWE FOTOKNIHU, která cestou k Vám urazí tisíce kilometrů.

Více informací zde.

Fotogalerie
5 fotografií