Soutěž Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011 odstartovala 1. června 2011 a potrvá až do 30. listopadu 2011. Může se jí zúčastnit každý, kdo si zhotoví ze svých fotografií, naskenovaných obrázků nebo vlastních textů jakoukoli CEWE FOTOKNIHU soutěžního typu a registruje jí do soutěže.

A kdo jsou tedy vítězové červencového kola?

Vítězná kniha Tomáše Tietzeho
Autor: CEWE FOTOKNIHA

 

 

 

Vítěznou CEWE FOTOKNIHU za porotu vybral ing. Libor Rambousek, technický ředitel "továrny na CEWE FOTOKNIHY" - společnosti CeWe Color FOTOLAB.

„CEWE FOTOKNIHA má svůj příběh a emoce, jednoduchá grafická úprava

Vítězná kniha Moniky Janoťákové a Marka Forgáče
Autor: CEWE FOTOKNIHA
příjemná pro oči a vnímání, snímky nejsou překotně naskládané a nudné. Kompozice je dělaná s ohledem na  výběr těch nejlepších snímků. Autor si vyhrál s barevným zpracováním, ale přitom nenarušil motiv a náladu snímků. není tzv. "přeplácané".“

Soutěž o nejkrásnější fotoknihu pokračuje a probíhá až do 30. listopadu 2011. Přihlašte i svůj výtvor, účast v soutěži se vyplatí. Již za samotné přihlášení knihy do soutěže ihned získáte poukaz v hodnotě 500,-Kč na úhradu další jakékoli CEWE FOTOKNIHY a navíc jste ve hře o hodnotné ceny včetně dovolené dle vlastního výběru v hodnotě 100.000,-Kč.

Přečtěte si informace o soutěži, cenách, porotě a prohlédněte si fotoknihy soupeřů na stránkách soutěže.