CeWe Color - FOTOLAB je továrnou, kde přicházejí na svět nejenom tisíce oblíbených CEWE FOTOKNIH, ale také další fotoprodukty. Má svou dlouholetou tradici a je součástí nadnárodního koncernu a řetězce fotolaboratoří, který fotoslužby poskytuje již úctyhodných 50let. Jedná se o největší a nejmodernější fotolaboratoř v ČR.

Jak je možné, že právě tento koncern přežil tak dlouho, a že porazil konkurenty v oboru? "Důvodem, že CeWe Color FOTOLAB vítězí nad jinými světovými fotoznačkami, jsou inovace, které sledují trendy na trhu a měnící se přání zákazníků," vysvětluje Petr Tureček, marketingový manažer společnosti.

Jedním z nejoblíbenějších produktů jsou právě fotoknihy, které pomáhají "konzervovat" vzpomínky a hezké zážitky. CEWE FOTOKNIHA je droga, kterou již v České republice vyzkoušelo více jak milion lidí. Stačí položit jednoduchý dotaz ve Vašem okolí: „Znáš CEWE FOTOKNIHU ? “ …nebo se podívat na množství fotoknih přihlášených do mezinárodní soutěže Česko-Slovenská CEWE FOTOKNIHA roku 2011.

V obrazové galerii se můžete podívat pod pokličku vzniku oblíbených fotoknih.

Fotogalerie
5 fotografií