Václav Noid Bárta a Eliška Bučková si jako první zákazníci vyzkouší světovou novinku – CEWE FOTOKNIHU s videem, kterou začne nabízet svým zákazníků jako první na světě specializovaná síť fotoprodejen FOTOLAB.cz.

„Hned jak jsme tuto bomba novinku viděli, tak jsme si jí zamilovali“ prohlásili jednohlasně Eliška a Vašek. A co bude obsahem jejich první společné CEWE FOTOKNIHY s videem? „My už to víme, ale veřejnosti se s tím ještě rozhodně svěřovat nechceme“, prohlásil Vašek.

Nezbývá tak jen spekulovat, jestli se v novém typu  CEWE FOTOKNIHY této dvojice neobjeví  první fotografie a videa výsledku jejich společného vztahu.

Máme novinky, které unikly z Fotolabu!

Máme novinky, které unikly z Fotolabu!

Nový typ CEWE FOTOKNIHY, která obsahuje videomodul pro archivací videa a fotografií, které se do tištěné CEWE FOTOKNIHY nevešly, připravuje prozatím…celý článek

Co to je CEWE FOTOKNIHA s videem? Jedná se o fotoknihu, který si každý může zhotovit ze svých fotografií, naskenovaných obrázků a vlastních textů. Novinkou je videomodul, který slouží k dokonalé archivaci fotografií, které se do klasické CEWE FOTOKNIHY nevešly a krátká videa, které běžně pořizujeme na svých cestách současně s fotografiemi. Fotografie a videa tak máme trvale archivována a kdykoli k dispozici ve své knihovně.

CEWE FOTOKNIHU s videem lze objednat od října exklusivně u FOTOLAB.cz.

Fotogalerie
7 fotografií