Roman Skamene teď sice bydlí v paneláku, ale nábytek má jako ze zámku...
Autor: Prominenti, TV Barrandov
"Moje dcera se teď vdala, a protože se chtějí rozmnožovat, tak sháněli větší byt,“ vysvětluje.  „My jsme ten svůj chtěli původně prodat, oni ale nechtěli, tak jsme to vyřešili takhle. Co bychom taky v tom velkém bytě s manželkou dělali? Jsme sami dva, a skoro už v důchodu,"krčí rameny.

Herec kutilem amatérem

Všechny úpravy v panelákovém bytě dělal herec sám. „Tohle vybavení kuchyně tu už bylo. Ale pracovní deska byla krátká, tak jsem ji prodloužil,“ ukazuje.  Sám uznává, že nástavec je v úplně jiné barvě – ale účel prý splňuje.

Stejně tak do kuchyně namontoval vlastnoručně lampičky a dodělal další maličkosti. Prominentům (TV Barrandov) ukázal i komoru: „Tady jsem dělal ty šprušličky a poličky na hadry, lux a další věci,“ chlubí se.

Hanychová bude dítě vychovávat v domě hrůzy!

Hanychová bude dítě vychovávat v domě hrůzy!

Krvavé drama, které se loni v únoru odehrálo v domě Agáty Hanychové (25), těhotnou modelku vedlo nejprve k úvahám, že domek ve Statenicích prodá. Nakonec…celý článek

Panelákový byt se zámeckým nábytkem

Kdyby návštěvník nevěděl, že je v panelákovém bytě, mohl by si připadat jako někde na zámku. Obývák, pracovna i jídelní kout je totiž vybavený starožitným nábytkem. „V tom jsme se s manželkou vždycky shodli, moc se nám to líbí. Vybírali

Starožitný nábytek je nejen v obýváku...
Autor: Prominenti, TV Barrandov
jsme každý kousek společně,“ říká Roman Skamene.

Víc než jedno století pamatuje nejenom nábytek, ale také ostatní doplňky v bytě. Ať už starožitné zrcadlo, lampičky nebo vázy. Na stěně v obýváku také visí historický portrét. „To je dědeček mé manželky. Patřila mu kdysi tiskárna, tu mu ukradli Němci, pak komunisti a tenhle režim nakonec taky. Takže jsme o to přišli. Ale to nevadí, tím se už nechceme zabývat,“ dodává Roman Skamene.

Fotogalerie
12 fotografií

Zdroj: Pořad Prominenti (TV Barrandov), vysílá se každé úterý večer