Když se na začátku 60. let minulého století objevily na trhu první sifonové lahve, staly se okamžitě hitem a zůstaly jím až do nedávných let. Jenže bombičky do nich přestaly být k mání a tak kdysi populární sifony našich kuchyní vymizely.

SodaStream nahradí 2 000 lahví PET!

Láhev, která je součásti sady, má speciální uzávěr, díky kterému bude sodovka stále čerstvá
Autor: Hobbyman.cz
Na trhu se ale konečně objevil nástupce, který klasický sifon mnohokrát předčí. Výrobce použil nejmodernější technologie, navíc s jednou bombičkou (je v ceně SodaStreamu) si doma vyrobíte až 80 litrů sodovky nebo limonády.

Sada obsahuje také speciální láhev s hermetickým uzávěrem, který vám umožní vzít si nápoj kamkoliv sebou. Tuto láhev můžete navíc plnit opakovaně téměř do nekonečna, čímž přírodu zbavíte více než 2000 PET lahví, které byste jinak museli postupně nakupovat.

Jak SodaStream funguje?

Obsluha tohoto elegantního výrobníku sody je velmi jednoduchá. Láhev naplníte studenou vodou a po vyklopení hlavy

Výroba sodovky je jednoduchá: Nejprve naplníte láhev, která je součástí sady, vodou, hrdlo našroubujete na hlavu výrobníku SodaStream a počtem stisků tlačítka si zvolite nasysecenost nápoje CO2. Sodovku můžete dochutit některým z celé řady sirupů
Autor: Hobbyman.cz
SodaStreamu do ní zašroubujete její hrdlo. Pak už jen stačí mačkat opakovaně tlačítko podle toho, jak hodně budete chtít mít v nápoji bublinek (jemně, mírně, silně perlivý). Sodovku můžete ještě libovolně dochutit sirupem. Na stránkách Hobbyman.cz si můžete vybrat s desítek chutí včetně coly, toniku nebo light verzí bez cukru. Se SodaStreamem si tak pořídíte v kuchyni přímo továrnu na limonádu – každý si může vybrat podle své chuti.

Bombičku znovu nekupujte, stačí ji vyměnit!

Bombička s 425 g CO2 vystačí nadlouho, ale až bude prázdná, nevyhazujte ji! Stejně jako dřív ji můžete vyměnit za plnou a zaplatíte tak jen cenu plynu (199 Kč). Výroba 1 litru sodovky vás tedy přijde na necelé 3 Kč, což je určitě méně, než když byste ji kupovali v obchodě.

Náš tip: Sada SodaStream Jet White plus 3 sirupy ZDARMA!

Speciální akce jen na serveru Hobbyman: K výrobníku Sodastream Jet White nyní dostanente 3 sirupy zdarma!
Autor: Hobbyman.cz
Pokud uvažujte, že výrobník sodovky pořídíte rodině k vánocům, neměli byste váhat. Jen Hobbyman.cz nyní nabízí speciální akci, kdy při zakoupení  Soda Stream Jet White dostanete zdarma jako bonus hned 3 sirupy (cola, enery a ginger). Sadu, obsahující výrobník, láhev a bombičku, teď navíc pořídíte jen za 1490 Kč (Původní cena 1690 Kč) STAČÍ JEN VLOŽIT SPECIÁLNÍ KÓD PRO ČTENÁŘE BLESK.CZ:

BLESKSTREAM1911

Fotogalerie
5 fotografií