Přestože je Olga Menzelová stále manželkou známého režiséra, společnou domácnost už dávno nesdílejí. Jejich vztahy jsou však ideální a je-li třeba, jsou si vždy k dispozici. Výjimečná není ani situace, kdy Menzel pomůže s hlídáním tříleté Aničky, kterou má Olga s režisérem Jaroslavem Brabcem.

Ani ten však s Olgou a s dcerou nežije pod jednou střechou. Nenávist však v milostném trojúhelníku rozhodně nepanuje. Všichni letos společně dokonce stráví Štědrý večer.

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová prozradila, jak bude trávit Vánoce TV Barrandov

Na Štědrý den budou ve čtyřech

„Každý rok slavíme Vánoce v jiném složení. Letos tady budeme my dvě s Aničkou, Jiří i Jaroslav a budeme Vánoce slavit všichni pohromadě,“ popisuje Olga redaktorce Prominentů pro mnohé možná nepředstavitelnou situaci u štědrovečerního stolu.

Přípravy na Vánoce už ale Olga Menzelová zahájila. Společně s dcerou Aničkou si vyzdobily byt i terasu. Tam se také možná letos odehraje i předávání dárků.

Na terase, kde nechybí ani pohodlná sauna, Olga s Aničkou připravují vánoční výzdobu
Autor: Prominenti, TV Barrandov
„Stromečky míváme dva, ale letos možná ozdobíme jen ten na terase. Ta je sice malá, ale je velice příjemná. Máme zde i saunu, kterou jsme už obložily výzdobou,“ prozradila Menzelová s tím, že s nákupem ozdob se musela podřídit své dceři.

„Já mám ráda přírodní materiály, ale jakmile Anička v obchodě viděla všechny ty nablýskané koule a řetězy, bylo rozhodnuto,“ shrnula Menzelová v Prominentech.

Zdroj: Prominenti (TV Barrandov), celá reportáž se vysílá v sobotu 9. 12. ve 22:55 hod.

Fotogalerie
8 fotografií