Tyto polštáře vyvinuli vědci právě proto, abyste se nemuseli řídit slavnou hlášku doktora Skružného z filmu Vesničko má středisková: „Nemůžeš otočit hlavou? A celý se otáčet můžeš? Tak vidíš…! Bohatý výběr najdete za velmi příznivé ceny v e-shopu Netmedik.cz.

Zdravotní polštáře nové generace jsou vyrobeny ze speciální „líné“ pěny, která se dokonale přizpůsobí vaší krční páteři a i ve spánku ji bude držet ve správné poloze. Ráno se pak probudíte svěží a bez bolestí. To platí i pro týlové podušky, které vám zpříjemní dlouhé cestování v autobuse nebo v letadle.

Náš tip: Zdravotní polštář s hudební terapií WM-3000

Zdravotní polštář s hudební terapií WM-3000
Autor: netmedik.cz
Tento zdravotní polštář je vyroben z pěnovitého materiálu, který velmi dobře dokáže přizpůsobit svůj tvar profilu vašeho těla. Díky tomu efektivně rozkládá váhu těla a odlehčuje vaší páteři a obratlům. Vnější vrstva polštáře je vyrobena z měkkého sametu, který je velmi příjemný pokožce.
Dokonalou relaxaci při použití tohoto polštáře pak poskytuje hudební terapie. Díky vystavěnému reproduktoru a 9 zvukům přírody si vychutnáte skutečný odpočinek bez rušení vnějšími vlivy. Pokud pro relaxaci vyžadujete jiný druh hudby, je polštář vybaven kabelem pro připojení např. MP3 přehrávače. Samozřejmostí je možnost nastavení libovolné hlasitosti přehrávané hudby.

Dopřejte si zdravý spánek na dřevěném uhlí!

Polštář z pamětové pěny Charchol s příměsí dřevěného uhlí
Autor: netmedik.cz
Předností polštáře CHARCOAL je zase  příměs mikročásteček dřevěného uhlí, kterých je využíváno pro účinnou absorpci pachů a potu, dále dokáží redukovat alergeny a jedy z léků. Dřevěné uhlí vydává ionty, které mají vliv na celkové zklidnění a pohodu. Dřevěné uhlí bylo právem nazváno " univerzálním protijedem"...
Fotogalerie
3 fotografie