Seal je britským zpěvákem brazilsko-nigerijského původu. Narodil se roku 1963 v Londýně, kde také strávil své mládí. Jeho prvním hitem se stal roku 1990 singl Killer producenta Adamskiho. Od té doby vydal 12 alb, za která mimo jiné získal 4 ceny Grammy, cenu MTV nebo tři ceny Brit Awards. Celosvětově prodal přes 20 milionů desek. V posledním roce však stránky časopisů plnil jeho vzah s německou topmodelkou Heidi Klum, se kterou od roku 2004 vychovávají 4 dětí. Ta nyní žije se svým bodygardem a spekuluje se, že právě tento poměr byl důvodem jejich rozvodu na jaře letošního roku. 

Skleněný dům s 5 koupelnami 

Seal se ze společného domu odstěhoval, ale aby měl blízko k dětem, rozhodl se pořídit si luxusní sídlo jen o pár ulic dál. I nyní je proto jeho domovem oblíbená čtvrť Brentwood v předměstí Los Angels. 

Zde si pořídil přepychovou a nadstandardně vybavenou vilu v přepočtu za více jak 120 milionů korun! Tento dům v supermoderním stylu nabízí  4 ložnice, 5 koupelen, obrovský obývací pokoj, domácí kino nebo tělocvičnu  a speciální mediální místnost, ve které si Seal se svými přáteli a dětmi může užívat zábavu s těmi nejnovějšími technologickými vymoženostmi. Podívejte se, jak si žije hvězda! 

 

Fotogalerie
7 fotografií