Reese Whiterspoon je oblíbená herečka, kterou nejvíce proslavila role Pravé blondýnky. V průběhu posledních let tak vydělala stamilionové částky a rozhodla se je náležitě využít. V jedné z nejdražší a nejluxusnější čtvrti Kalifornie, Brentwood Circle, si pořídila již třetí vilu. Všechna sídla spolu těsně sousedí, takže Reese zajistí naprostou ochranu před nepříjemnými sousedy a bulvárními fotografy. 

Soukromí především 

Reese společně se svým druhým manželem Jimem Tothem hledali nemovitost v lukrativní lokalitě několik měsíců. Nakonec se přeci jen našla menší vilka ve stylu ranče s rozlehlým pozemkem. Ze všech nemovitostí, které Reese zakoupila, ji tato vyšla nejlevnějí – na „pouhých“ 60 milionů korun. V prvním případě herečka pořídila sídlo za 140 milionů. Po třech letech následovalo sídlo za 80 milionů korun, to se však Reese rozhodla zbourat a propojit pozemky. A i tentokrát svůj nový ranč pravděpodobně zbourá a propojením pozemků získá jeden z největších pozemků v Brentwoodu. 

Luxusní sídlo k demolici

A jak vlastně nové sídlo vypadá? Ranč uvnitř nabízí čtyři prostorné ložnice, z nich je jedna určená pro personál, a několik koupelen. Na obývací pokoj navazuje velká jídelna s ručně malovanými podlahovými dlaždicemi. Samozřejmostí je velký obývací pokoj a speciální umělecká místnost (určená například k malbě na sklo). Na zahradě jsou postaveny tři menší domky, ve kterém  herečka může ubytovat své přátele a hosty. Protože se jedná o ranč nesmí chybět stáje s koňmi a stodola. 

Fotogalerie
6 fotografií