VELUX vám vrátí pětistovku za každé kyvné střešní okno VELUX se zasklením 59 a 73, které si zakoupíte od 16. září do 15. listopadu 2013. Stačí si v daném období pořídit některé z manuálně ovládaných střešních oken GZL 59, GGL/GGU 59 nebo GGL/GGU 73 a do konce listopadu zaslat doklad o jejich zaplacení.

Jaké střešní okno je pro mne to nejlepší?

Autor: VELUX

Střešní okna GZL 59, standardní celodřevěná s ventilační štěrbinou a izolačním dvojsklem, jsou ideální pro ty, kteří požadují kvalitu, ale zároveň hledají ekonomicky výhodná řešení. Pro náročnější uživatele jsou v nabídce střešní okna GGL/GGU 59 s ventilační klapkou, která umožňují větrání i při zavřeném okně. Okno navíc díky své konstrukci lépe brání pronikání venkovního hluku do interiéru. Střešní okna GGL/GGU 73 s bezpečným energeticky úsporným dvojsklem nabízí všechny výhody předcházejícího modelu, ale také něco navíc – samočisticí vrstvu na vnější straně zasklení. Tu ocení každý, kdo si místo mytí střešních oken udělá raději volno. Pokud preferujete bezúdržbový povrch, volte bílá bezúdržbová střešní okna.

Jak získat slevu?

Více světla a čerstvého vzduchu můžete získat i za dobrou cenu (na obr. střešní okna GZL)
Autor: VELUX

Nejpozději do 30. listopadu 2013 nám zašlete vyplněný kupon a kopii dokladu o nákupu střešních oken VELUX (se specifikací jejich typů a počtem) v době kampaně. Podmínkou je uvedení vašeho bankovního účtu, na který vám bude zaslána finanční částka ve výši odpovídající násobku počtu zakoupených oken a částky 500 Kč. Částka Vám bude zaslána bankovním převodem nejpozději do 1 měsíce po obdržení správně vyplněného kuponu a kopie nákupního dokladu. Kupon si můžete stáhnout na stránkách www.velux.cz.

 

Ventilační klapka střešních oken VELUX umožňuje větrání i při zavřeném okně.
Autor: VELUX

 

 

Autor: VELUX