Pokud se chcete ráno probudit svěží a odpočatí, pak rozhodně vyzkoušejte povlečení z mokroplyše, díky kterému se váš spánek stane klidnější, příjemnější a plnohodnotnější. V tomto povlečení se budete cítit jako v bavlnce a vaše tělo se tím pádem zregeneruje do dalšího pracovního dne, což zcela jistě oceníte.

Povlečení mikroplyš LORD šedé
Autor: Emba trade
 

Prostředí v ložnici, kde spíme, by mělo být příjemné a útulné, aby se nám dobře spalo. Pokud totiž podmínky na spaní v ložnici nejsou ideální, může to ohrozit kvalitu spánku a následné výkony.

Povlečení mikroplyš LANA zelené
Autor: Emba trade
 

Mezi ty nejkvalitnější a nejmodernější vychytávku pro harmonický spánek patří povlečení z mikroplyše. To má všechny přednosti, které by mělo povlečení mít, především je vzdušné  a prodyšné.

Jistě vám udělá radost, že i na dotyk je velmi příjemné, měkké, heboučké a reguluje teplotu, proto nemusíte mít v létě strach z přehřátí. V zimních měsících naopak oceníte, že dokáže udržet teplo. Můžete ho tedy s klidem používat celoročně.

 

Povlečení mikroplyš CHECK fialové
Autor: Emba trade

Uživatel ocení i jednoduché zapínání na zip, praktičnost a snadnou údržbu. Povlečení z mikroplyše se totiž nemusí žehlit, je rychleschnoucí, nepouští nepříjemné chlupy a nevytváří žmolky. Třešničkou na dortu je fakt, že je vhodné i pro alergiky.

Vzhled tohoto povlečení je jeho velkým plusem. Ať už si vyberete jednobarevné či kombinaci více odstínů, vždy dosáhnete kýženého efektu. Vše podtrhují jednoduché a jemné vzory, díky kterým si můžete jednodušše dokoupit doplňky a oživit tak vaši ložnici.

 

Povlečení mikroplyš AFRODITA
Autor: Emba trade

Buďte si jisti, že pokud povlečení z mikroplyše jednou vyzkoušíte, už nebudete chtít jiné. Navíc ho můžete věnovat jako moderní a trendy vánoční dárek!

Balení povlečení mikro, které obsahuje:

1 ks povlečení přikrývky 140×200 cm

1 ks povlečení polštáře 90×70 cm 
Gramáž: 220 g/m2

si můžete koupit ZDE!