Blíží se léto a počasí přeje plánům na rekonstrukci bytu. Nová kuchyně nebo koupelna ale představují nemalou investici, vždyť výdaje za kvalitní vybavení nebo obklady se pohybují až v desítkách tisíc. K tomu se navíc přidávají starosti, jak sehnat dobré a spolehlivé řemeslníky.

Obojí má překvapivě snadné řešení. U Českomoravské stavební spořitelny získáte jedny z nejvýhodnějších podmínek financování svých záměrů a zároveň si v rámci jejich VIP servisu vyberete nejlepšího obkladače, instalatéra nebo elektrikáře. Stačí se zaregistrovat na webových stránkách ziskejteulisky.cmss.cz a poradce Lišky je vám plně k dispozici.

„Stavebko“ je pořád v kurzu

Jedním z nejlepších řešení, jak získat peníze na rekonstrukci, je právě úvěr ze stavebního spoření. V České republice má stavebko více než 20letou historii, pomohlo snad v každé domácnosti a přizpůsobuje se aktuálním potřebám. Třeba u naší největší stavební spořitelny ČMSS si v případě půjčky upravíte dobu splácení, výši měsíční splátky nebo možnost úvěr předčasně splatit. Právě tenhle typ úvěru by k zaplacení rekonstrukce aktuálně využilo přes 60 % lidí. Nebojte se tedy větších zásahů. S půjčkou od Lišky si dovolíte třeba více intimity na toaletě díky nové přepážce, odkládací prostor navíc získáte s moderním tvarem umyvadla nebo dosáhnete na úspory s termostatickými bateriemi.

Koupelna je spolu s kuchyní nejčastějším cílem přestaveb bytů a domů, přemýšlí o ní až 40 % Čechů. Mají přirozený zájem ve svém interiéru přeměnit vše obyčejné, zastaralé a nefunkční v místnost, která bude sloužit, inspirovat a působit pozitivně. U ČMSS to jde u vybraných produktů navíc s příjemnou garancí pevné roční úrokové sazby již od 2,95 %.

Myslete na slevy

Liška jde ale ještě dál a nabízí slevy i na konkrétní výrobky. Ušetříte 45 % při nákupu oken a dveří od společnosti Vekra, 10 % při pořízení vybavení kuchyní a 15 % u koupelen od firmy SIKO. Nechte tedy starosti o peníze a řemeslníky odborníkům a začněte si vybírat svou oblíbenou barvu obkladů do nového interiéru.

Výhody úvěru od Lišky

Až 500 000 Kč bez zajištění na koupi pozemku, nemovitosti a další potřeby spojené s bydlením.

Výhody také pro ty, kteří zatím nebyli klienty ČMSS.

Snadné a rychlé vyřízení.

Snížení základu daně z příjmu o zaplacené úroky.