Právě teď máte šanci! Na prodej jsou nové byty v rezidenci Modrý Dům.

Projekt Modrý Dům je situován v klidné lokalitě v docházkové vzdálenosti od centra Liberce (400m) v sousedství dvou pěkných zrekonstruovaných vil. Pokud nechcete bydlet na sídlišti, je toto pro vás to pravé řešení. Bydlete v luxusu a jen pár minut od centra.

Dojíždíte za prací do Prahy či do jiného města? Z Modrého Domu to budete mít na autobusové i vlakové nádraží kousek. V blízkosti domu se nachází i nájezd na silnici R35 (E442) do Prahy (800m) a do Chrastavy (700m).

Autor: http://modry-dum.cz/

Máte-li děti, jistě oceníte oplocené hřiště, které se nachází hned za domem. Pět minut pěšky trvá cesta do dvou mateřských školek.

Sportovci si přijdou na své v podobě dvou cyklotras a ti, kteří holdují turistice, využijí blízkosti parků, kde se mohou každý den procházet s dětmi či čtyřnohými mazlíčky.

A jaký je stav projektu? První byty byly již dokončeny a nabídnuty k prodeji.

Nyní probíhá kompletní renovace fasády a úprav pozemku. Všechny bytové jednotky (s výjimkou půdní) jsou již ve stavu „těsně před dokončením“, tedy bez kuchyňské linky, vnitřních dveří a podlah. Při jejich dokončování se snažíme vyjít vstříc výběru a přáním kupujícího.

Autor: http://modry-dum.cz/

Co vlastně všechno rekonstrukce bytů obsahuje? Nová plastová okna s UG lištami, nové rozvody vody, odpadů a elektřiny, topení v mědi s kondenzačním úsporným kotlem na dálkové ovládání, stropy se směrovatelným bodovým osvětlením, rozvody internetu, domácí telefon s automatickým vrátným, nové omítky, štuky, obklady a dlažbu, kompletně vybavené koupelny s podlahovým vytápěním, plně vybavenou kuchyni vyrobenou na zakázku vč. spotřebičů, nové dveře a zárubně od firmy Solodoor nebo Sapeli s nerezovým designovým kováním, protipožární vstupní dveře, tepelně odizolované plovoucí podlahy, samostatné měření energií, parkovací stání nebo garáž a vlastní prostor ve sníženém přízemí (využitelný na kancelář, posilovnu, dílnu, sklad, atp.)

Více informací naleznete na http://modry-dum.cz/