Úklidový systém Vorwerk VK150 je díky unikátnímu systému HEPA filtračního sáčku nositelem prestižní certifikace TÜV Nord "Vhodné pro alergiky". Díky této jedinečné filtraci systém odstraní více než 99,99% prachu a alergenů, které jsou bezpečně zachyceny a uzavřeny proti jejich dalšímu úniku.

Pro důkladný hloubkový úklid koberců a matrací je systém vybaven vysoce účinným rotačním kartáčem Kobold EB370 a pouzdrovými kartáči Kobold FK370, které jsou zároveň určeny pro unikátní metodu suchého čištění pomocí čisticího sněhu Kobold Kobosan (na koberce) a Kobold Lavenia (na matrace).

S čisticími prostředky Kobold Kobosan a Lavenia se tedy rotační kartáč stává specialistou pro hloubkové čištění koberců a matrací unikátní suchou cestou.

Autor: Vorwerk

Dokonalá, snadná a rychlá údržby pevných povrchů jako jsou parkety, dlažby, linolea a všechny druhy plovoucích podlah je přáním každé hospodyně. Unikátní nástavec Kobold SP530 toto zvládá zcela jednoduše a bez chyb. Společně s vysavačem Kobold VK150 dokáže v jednom kroku vysát a důkladně vlhkým vytřením ošetřit povrch. Na plochu až 250m2 spotřebujete při tom pouze 5 ml čisticího přípravku Koboclean (nebo vašeho oblíbeného čističe) a 0,5l studené vody.

Autor: Vorwerk

Dalším cenným pomocníkem vaší domácnosti je ruční elektrický kartáč Kobold PB430
na odstraňování prachu, drobků, chlupů domácích mazlíčků apod. z čalounění, polštářů a dalších špatně přístupných míst. Pro důkladný úklid nadzemních prostor a špatně dostupných míst je systém vybaven Vario a Flexi hubicí a dále mechanickými nástavci na odstranění prachu z poliček, lustrů, rámů obrazů, květin, závěsů a záclon, knihoven apod. bez nutnosti vše z nich vyndávat a následně vracet zpět.

Autor: Vorwerk

Rychle a přitom dokonale umytá a vyleštěná okna jsou výsledkem práce s novým revolučním čističem oken Kobold VG100. Celá namáhavá práce se zúžila na jeden jediný pohyb, při kterém utěrka z mikrovlákna důkladně umyje skleněnou tabuli vodou s čisticím prostředkem a zároveň čistič VG100 odsaje špinavou vodu a sklo perfektně vyleští. Do 1 minuty je okno čisté a zářivě lesklé. Navíc vám stačí na úklid 10ti oken 80 ml studené vody a 5 ml čisticího prostředku. Stejně tak jednoduše vyčistíte i skleněné stoly, vitríny, zrcadla, sprchové kouty a další tvrdé a hladké povrchy.

Autor: Vorwerk

Pro více informací navštivte www.vorwerk.cz nebo si objednejte nezávazné předvedení na našich pobočkách nebo prostřednictvím našich webových stránek nebo na zákaznické lince 800 168 987.

Autor: Vorwerk