Důvod č. 1: Hodí se na historický i moderní dům

Modely pálených tašek TONDACH jsou vyráběny a uváděny na trh v široké paletě kombinací tvarů, povrchových úprav a barev. Díky tomu je pálená krytina velmi hojně využívána jak na tradičních stavbách historického charakteru, vesnických staveních, ale v neposlední řadě také na moderních novostavbách ve městech.

Důvod č. 2: Je odolná a mrazuvzdorná

Naprosto typickými vlastnostmi tradiční pálené tašky TONDACH jsou odolnost a mrazuvzdornost. Prověřený způsob výroby a vybraný materiál dává výslednému produktu schopnost odolat nepřízni až skutečně extrémních klimatických podmínek. Nejen mrazuvzdornost jednotlivých šarží pak odborníci společnosti TONDACH pečlivě testují v laboratoři.

Důvod č. 3: Pálená taška je stálobarevná

Důslednost v procesu výroby se projevuje také v oblasti barevné stálosti. Zejména v případě povrchových úprav, jako jsou glazura nebo engoba, pálená taška nevykazuje změny barvy ani v případě působení natolik agresivních činitelů, jako jsou kyselé deště, UV záření nebo vysoce kyselý ptačí trus na střechách domů.

Samba 11 engoba červená
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Důvod č. 4: Záruka All Inclusive

U českého výrobce pálené střešní krytiny TONDACH se rovněž můžete spolehnout na dostatečně dlouhou záruku. V případě záruky All Inclusive se jedná o celých 33 let.

Důvod č. 5: Přístup šetrný k přírodě

Další výhodou pravých pálených tašek je jejich ekologičnost. A to nejen, co se týká samotného materiálu pro výrobu, ale také procesu výroby a celkového životního cyklu výrobku. Jak samotná hlína, tak veškeré nanášené směsi pro povrchové úpravy jsou 100% přírodní a po dosloužení výrobku je možné jej poměrně snadno zrecyklovat.

Důvod č. 6: Jedná se o lokální produkt

Nejen, že je materiál používaný pro výrobu pravé pálené střešní tašky TONDACH zcela přírodní, ale je také lokální. V praxi to znamená, že se vyrábí přímo v místě, kde dochází k těžbě kvalitní suroviny na takzvaném hliništi. Výrobní závody TONDACH jsou tak  v rámci naší republiky rozmístěny například v Hranicích, Šlapanicích u Brna nebo ve Stodu u Plzně. V Každém výrobním závodu pak vzniká jiná skupina modelů – Stodo je například „doma“ v západních Čechách, Brněnka ve Šlapanicích u Brna.

Pálená taška Brněnka 14 právě v jarní akci
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Důvod č. 7: Vždy máte o krytině kompletní informace

Vždy je skvělé, když si o vámi vybíraném produktu můžete pohodlně zjistit veškeré potřebné informace. A přesně tím se jakožto výrobce řídí i TONDACH – na jeho webových stránkách se tak o jednotlivých modelech dočtete vše, co by vás mohlo zajímat. A to nejen z hlediska technických parametrů, ale také co se týká designu. V přehledném katalogu produktů najdete bohatý obrazový doprovod včetně příkladů realizací jednotlivých střech. To vše vám může výrazně usnadnit rozhodování o podobě vaší budoucí střechy.

Důvod č. 8: Spoléhejte se na tradici

V neposlední řadě je pálená střešní taška materiálem, který má tradici. Jde jednoduše o po staletí osvědčovanou střešní krytinu, na jejíž vlastnosti se zkrátka můžete spolehnout.

Důvod č. 9: Novinky v sortimentu

Ani výrobce tak tradičního produktu, jako jsou pálené střešní tašky TONDACH, však neusíná na vavřínech a snaží se svým zákazníkům poskytovat neustále také novinky v sortimentu. Jednou z posledních takovýchto novinek je přitom elegantní řada glazur Amadeus černé barvy. Momentálně je tento typ glazury používán hned pro dva z oblíbených modelů, a to Figaro 11 a Stodo 12. Nanesením glazury Amadeus dochází nejen k dalšímu zušlechťování tašky, ale docílí se také vysoce elegantního designu ve formě lesklého povrchu tašky. Povrch střechy je mimořádně hladký a díky kvalitnímu složení glazury ve formě směsi křemičitých jílů je docíleno bezkonkurenční barevné stálosti.

Moderní taška Stodo 12 v provedení engoba měděná
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Důvod č. 10: Získejte každou čtvrtou tašku zdarma

Toto jaro můžete pořídit materiál pro vaši novou střechu za zvýhodněnou cenu. V období od 18. dubna do 20. května 2016 pro své zákazníky totiž TONDACH připravil jarní akci, v rámci které můžete i vy získat každou čtvrtou střešní tašku zdarma. Tato limitovaná nabídka se týká hned třech modelů posuvných tašek v celkem pěti variantách:

  • Brněnka 14 – engoba červená
  • Samba 11 – engoba červená
  • Samba 11 – engoba černá
  • Stodo 12 – engoba měděná
  • Stodo 12 – engoba černá

Pro více informací o tradičních pálených taškách TONDACH navštivte www.tondach.cz