Jaké vlastnosti má splňovat materiál pro zastřešení vaší pergoly nebo terasy? Důležitá je odolnost vůči povětrnosti a degradujícímu účinku UV záření, hladký a bezúdržbový povrch, dobrá propustnost světla a moderní design. Materiál by měl zároveň umožňovat snadnou a rychlou montáž. Polykarbonátové desky ze sortimentu společnosti TITAN-MULTIPLAST splňují všechny tyto vlastnosti!

TITAN-MULTIPLAST je specialistou na plastové materiály a je jedním z předních dodavatelů polykarbonátu ve střední Evropě. Technici společnosti disponující dlouholetými zkušenostmi jsou zákazníkům připraveni poradit od návrhu a přípravy až po realizaci projektu.

Nejpoužívanějšími deskami pro zastřešení zahradních staveb se na českém trhu za rok 2015 staly dvoustěnné dutinkové polykarbonátové desky AKYVER 16mm ECO. Díky svým vynikajícím mechanickým vlastnostem, zejména pevnosti, odolnosti proti povětrnostním vlivům, nízké hmotnosti a velmi příznivé ceně jsou mezi zákazníky velice oblíbené.

Autor: TITAN – MULTIPLAST s.r.o.

Pro zimní zahrady jsou vhodnější vícestěnné typy polykarbonátových desek AKYVER IR CONTROL, které kromě vynikajících tepelně izolačních vlastností redukují prostup infračerveného záření ze slunečního spektra, a tím zabraňují skleníkovému efektu. Díky deskám AKYVER IR CONTROL si můžete i v létě užívat posezení v uzavřeném přístřešku. Dutinkové desky lze jedině u TITAN-MULTIPLAST objednat se zatavenými hranami pro ochranu komůrek před znečištěním prachem a zelenými řasami.

Trapézové a vlnité polykarbonátové desky jsou oblíbené pro zasklení jednoduchých zahradních přístřešků a staveb jsou trapézové a vlnité polykarbonáty. Tyto desky jsou dodávané v několika barevných odstínech, s hladkým povrchem nebo s povrchovými úpravami, které zabraňují oslnění a mají vynikající rozptyl světla. Díky velice snadné montáži pomocí vrutů je zvládne namontovat každý kutil.

Autor: TITAN – MULTIPLAST s.r.o.

Nároční zákazníci volí pro zasklení přístřešků plné polykarbonátové desky MAKROLIFE, připomínající sklo. Na rozdíl od skla jsou výrazně lehčí, odolné vůči rozbití a mají vynikající odolnost proti slunečnímu záření. Díky exkluzivnímu vzhledu a paletě moderních odstínů jsou tyto desky častým doplňkem luxusních novostaveb, rekonstrukcí vil a rezidencí.

Autor: TITAN – MULTIPLAST s.r.o.

Posezení pod zastřešenou pergolou tak díky polykarbonátovým deskám od firmy TITAN-MULTIPLAST získá nový rozměr a poskytne ideální místo, které láká k odpočinku s rodinou a přáteli. Pro více informací navštivte poradnu na internetových stránkách společnosti www.plastcentrum.cz, nebo se obraťte na odborné specialisty.