Zajímavým produktem na trhu je v současnosti bezúdržbový kovaný plot od společnosti LAMARK. „Naše ploty, brány i branky jsou po celém svém povrchu žárově zinkované a v kombinaci s vypalováním práškové barvy v peci máme potvrzeno, že si drží svůj nadstandardní vzhled bez nutnosti renovace více než 35 let,“ říká obchodní ředitel společnosti LAMARK Ing. Karel Hrudka.

I přes to, že je pořizovací cena u kovaného plotu vyšší než u dřevěného, je třeba při nákupu uvažovat v delším časovém horizontu. Po přičtení peněz, které jsou investovány do oprav dřeva, konečná cena dřevěného plotu v čase výrazně stoupá. U průměrné realizace oplocení pak dřevěný plot dorovná v ceně kovaný zhruba do 10 let. Investice do oprav tím však stále nekončí. U bezúdržbového kovaného plotu jsou náklady na renovace nulové. A to na dobu více než 35 let!

„Jsme výrobcem a zároveň dodavatelem bezúdržbových kovaných plotů. Pomůžeme s návrhem i technickým řešením a z našeho bohatého výběru motivů si vybere opravdu každý. Vjezdové brány a vchodové branky vyrábíme i montujeme v kompaktním designu s plotovými výplněmi a na míru dle zaměření v místě realizace,“ doplnil majitel společnosti Milan Kučera.

Autor: LAMARK

Líbí se vám kované oplocení? Už žádné další broušení nebo natírání. Plot od LAMARKu nejen skvěle vypadá, ale ročně ušetří i spousty peněz!