Horké a dlouhé léto už bylo, nyní se předpovědi shodují na dlouhé a kruté zimě. A prý si na takové počasí máme zvyknout. Pro sportovní nadšence jsou to asi dobré zprávy, ale jen do chvíle, než přijdou domů. Tam se přílišné teplo či přílišný chlad jistě nelíbí nikomu. Zaplať Pán Bůh máme prostředky, jak se tomu vyhnout a mít doma v létě i zimě tepelnou pohodu. Ale za všechno se musí platit – za chlazení i za topení. Výsledkem je mastný účet, který většinou značně zredukuje budoucí výletní plány a návštěvy sportovních kolbišť.

Přírodní izolant se zárukou 20 let z novinového papíru s impregnací potravinářskou chemií. Návratnost investice při zateplení je cca 3 roky.
Autor: CIUR

Účet hradí Climatizer Plus

Nejde o nový sofistikovaný bankovní produkt, který by poskytoval atraktivní finanční „toky“ volnočasařům, ale o foukanou celulózovou izolaci, která se umí vypořádat s extrémy vrtkavého počasí. Umí izolovat, temperovat a klimatizovat. V tomto smyslu nemá ve svém oboru konkurenci. A abychom předešli vaším otázkám, dodejme, že to umí proto, že využívá vlastnosti a schopnosti přírodních materiálů a fyzikálních zákonů. Nikoli napodobuje, jak je tomu u řady produktů, ale „dědí“ po svých předcích, po stromech.         

Se zateplenou střechou nebo podkrovím s přírodní celulózovou izolací Climatizer Plus je možná úspora až 35% na vytápění domácnosti.
Autor: CIUR
      

Jaký je

Základem výroby je sběrný novinový papír, který se rozvlákní a dále zpracovává kanadskou patentovou technologií.

Má vysokou měrnou tepelnou kapacitu: cd = 1919 až 2142 J/kg.K, což je 2x více než u jiných běžně používaných minerálních izolantů a polystyrenu. Stejná je i schopnost zadržet teplo a nepropustit jej ven v zimních měsících, která také nemá konkurenci. V praxi to znamená, že Climatizer Plus vydrží až 7 hodin nahřívání sluníčkem, energii akumuluje a nepropustí teplo dovnitř. V zimě jej zas udrží doma. Výlučná je schopnost celulózové izolace pracovat s vlhkostí. Když je v interiéru příliš vlhko, část vlhkosti pojme do své struktury. Když se situace obrátí, vypouští Climatizer Plus vlhkost zpět do ovzduší. Udržuje se tak stálé a zdraví prospěšné mikroklima. Výsledkem jsou úspory za klimatizaci - venku je 30°C a doma 23°C, i za topení – stačí slabší topidlo s levnějším provozem.

Nepochozí půdní prostor se izoluje s celulózovým materiálem Climatizer Plus na volno přímo na původní konstrukci. Zlepší akumulační vlastnosti stavby – v létě je pod střechou chládek, v zimě teplo.
Autor: CIUR

Zevrubný pohled do peněženky

Největší úsporou energie je ta, která se nemusí spotřebovat a tím pádem i platit. Této filozofie se přidržuje i aplikace foukané celulózové izolace Climatizer Plus. Počítejte s námi. Například vytápění domu s nezatepleným stropem cca 116  v zimě hnědým uhlím vyjde na 21 000 Kč. Pokud strop zateplíte foukanou celulózovou izolací, snížíte náklady o 50 % na cca 10 000 Kč. Pro zateplení 116  při tloušťce izolace 32 cm Climatizeru Plus volným foukáním potřebujete 37  izolace s objemovou hmotností 38 kg/, což je cca 40 000 Kč. 

Při snížených nákladech na vytápění se investice rychle vrátí. A když zateplíte celý dům, bude výsledek ještě lepší.

Konkrétní údaje si můžete spočítat sami na kalkulačce: http://www.climatizer.cz/kalkulace nebo si objednejte návštěvu technika zdarma na www.vseproizolace.cz a nechte si doporučit optimální zateplení vašeho domu.

Fotogalerie
4 fotografie