Školu suché výstavby však ocení nejen ti, kteří se rozhodnou stavět svépomocí, ale každý, kdo zrovna rekonstruuje a chce mít přehled o tom, zda najatá realizační firma postupuje správně. „První kurz, Základní školení o montáži sádrokartonu, proběhne už 26. – 27. října. Bude maximálně zaměřen na praktickou stránku práce se sádrokartonem, zájemci si všechny montážní postupy vyzkouší vlastníma rukama,“ uvádí Martin Sochor, marketingový ředitel společnosti. Lektory Školy jsou zkušení sádrokartonáři společnosti Rigips.

Slavnostní otevření Školy suché výstavby
Autor: Rigips

 

Zájemci o kurz se naučí absolutní základy a vše, co do své praxe budou potřebovat. Získají znalosti o tom, jak postavit příčku, položit suchou podlahu, vystavět sádrokartonový podhled a spoustu dalších zajímavých tipů, jak efektivně pracovat se sádrokartonem. Aby byla výuka co nejkvalitnější, je počet účastníků kurzu značně omezen. Maximální kapacita „tříd“ je 8 kurzistů s tím, že se třídy otevírají již od počtu 4. Rezervace je možná na www.skolasuchevystavby.cz.

 

Škola suché výstavby
Autor: Rigips

 

Projektu předcházel úspěch kurzů pořádaných v rámci několika posledních ročníků stavebních veletrhů, kde byl o Školu suché výstavby velký zájem. Do tematicky navržených dílen se hlásili kutilové i drobní řemeslníci a mezi zájemci o sádrokartonářské řemeslo nechyběly ani ženy. 

 

Pro čtenáře Blesku je tu navíc zcela výjimečná nabídka!

Do 30. 11. 2016 získávají slevu 50 % ma kurzy Školy suché výstavby. 

Slevu lze uplatnit vložením kódu BLESK do objednávky.