Stylová, moderní, nadčasová. Taková je ložnice v černé a bílé. Nemůže vám sice nabídnout tu teplou záři, kterou najdete u často používaných barev, jako jsou béžová, lososová či hnědá, ale i tak se tato jednoduchá kombinace stává čím dál tím oblíbenější, a to nejen mezi milovníky minimalistického designu. ¨

Patří dokonce mezi letošní interiérové trendy bydlení. S pomocí těchto dvou kontrastních barev docílíte klasického a zároveň klid navozujícího vzhledu, což je přesně to, co v této místnosti hledáte, abyste se zde cítili příjemně.

Výhodou této barevné kombinace je, že ji můžete využít v mnoha různých stylech, od Art Deco přes tradičně pojaté až po moderní minimalistické prostory. Existuje obrovská škála možností. Záleží jen na vás, kterou z barev vyzdvihnete. Nejdůležitější je najít správnou rovnováhu černobílých prvků v místnosti. Úžasně budou obě barvy vypadat, když je zkombinujete s různými odstíny šedé. Chcete-li vytvořit pocit prostornosti v ložnici, použijte černou jen jako akcentní barvu, zatímco hlavním odstínem bude bílá. Pokud zvolíte jako hlavní barvu ložnice černou, zakomponujte do prostoru předměty, jako jsou zrcadla, lampy, skulptury a obrazy, aby se prostor rozjasnil.

Fantazii se meze nekladou. Prohlédněte si naši velkou fotogalerii, ve které je více než padesát černobílých ložnic z celého světa, načerpejte inspiraci a proměňte svoji ložnici v oázu klidu a pohody.

Fotogalerie
1 fotografie