Pro českého rybáře je pozvánka do pořadu prestižní záležitostí. Podle programu NBC se show bude vysílat v 5:35 SELČ. Jay Leno si do pořadu nezve jen tak někoho. O tom svědčí i to, že den před Jakubem se v show objevila herečka Jennifer Aniston (41)!

Rybář rekordman

Syn známého hudebníka Karla Vágnera (68) je držitelem mnoha rybářských rekordů. Podařilo se mu ulovit 147 sumců za 40 hodin. Chytil také největší sladkovodní rybu světa arapaimu velkou v Amazonii nebo rekordního sumce (251 cm) na italském veletoku Po.

Jakub Vágner má z pozvání do prestižního amerického pořadu nejen krásné pocity, ale bere to i jako čest a výzvu. Ačkoliv Jakubovým životním tématem jsou ryby a příroda, očekávalo se, že Leno nenechá na pokoji ani jeho osobní život. Ten si přitom Jakub ostře střeží.

Fotogalerie
4 fotografie

Potil se u něj i Obama

Jay Leno (60) je jedním z nejslavnějších amerických moderátorů. Vlastní show uvádí od roku 1992. Zváni jsou do ní prominentní hosté. Objevil se v ní i prezident USA Barack Obama. Leno se stal známou osobností, jejímž poznávacím znamením je nepřehlédnutelná prošedivělá kštice. V osobním životě je Leno šťastně ženatý už 30 let, věnuje se charitě a má sbírku dvou set vozidel.