Dostat šanci podívat se zadarmo do celého světa a ještě za to od cestovní kanceláře EXIM tours pracovní smlouvu na 7 měsíců za téměř půl milionu korun je opravdu lákavé. Získat tuto možnost je opravdu snadné. Stačí zaregistrovat se ZDE do soutěže Práce snů, vložit svůj portrét, cestovatelský příběh, životopis a fotky ze svých cest.

Po uzávěrce přihlášek pak odborná porota vybere celkem 10 finalistů, kteří se o Práci snů utkají v závěrečném souboji. Kdo ji nakonec získá, o tom už rozhodnou pouze čtenáři Blesk.cz svými SMS hlasy. Zkrátka ale nepřijdou ani ostatní finalisté. Na všechny čekají poukazy na zájezdy podle vlastního výběru v celkové hodnotě 70 000 korun!

Soutěží cestovatelští začátečníci i světoběžníci

Od narození neslyšící Daniela Pořízková zaznamenává své cestovatelské zážitky prostřednictvím fotoaparátu
Autor: Daniela Pořízková
O Práci snů bojují jak soutěžící, kteří zatím procestovali jen pár zemí, tak světoběžníci, kteří už viděli opravdu kus světa. Spojuje je jedno: Chtějí poznat ještě více. Uspěje třeba Olina Slezáková, která porcovala maso tygrům v jihoafrickém parku, popíjela ranní kávu v portugalském přístavu, prodírala se amazonskou džunglí, toulala se pařížskými uličkami, potápěla se v průzračném moři na Tahiti, chytala ryby v Mongolsku?

Nebo ji trumfne Michal Čiliak, který poznal svět díky své vášni k windsurfingu? Soutěží i Daniela Pořízková, která je sice od narození neslyšící, přesto krásám mnoha zemí umí naslouchat prostřednictvím svého fotoaparátu. Ten k zachycení výjimečných okamžiků rád využívá i Silvestr Szabó, který za své snímky už dokázal získat 4. místo v mezinárodní soutěži National Geographic…

Nikdo ze soutěžících ale nemá finále jisté. Třeba to budete právě vy, koho do něj porota vybere. K tomu ale potřebujete udělat ten nejdůležitější krok, tedy přihlásit se!

Procestujte s fotkami soutěžících křížem krážem svět:

Fotogalerie
30 fotografií

Jak soutěžit?

Pokud je vám více než 18 let, stačí se zaregistrovat na stránkách soutěže www.blesk.cz/pracesnu. Potom vytvoříte svůj profil vložením své podobenky, životopisu (ten uvidí jen organizátoři soutěže) a svého cestovatelského příběhu. Následně budete vyzváni, abyste svůj profil doplnili max. 10 dalšími fotografiemi ze svých cest.

O co se soutěží?

1. místo – pracovní smlouva se společností EXIM TOURS a.s. na dobu od 1.6.2012 do 31.12.2012 s celkovým platem za toto období 360 000 Kč (superhrubá mzda ve výši 482 400 Kč.)

2. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 20 000 Kč

3. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 15 000 Kč

4. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 10 000 Kč

5. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 8 000 Kč

6. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 7 000 Kč

7. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 5 000 Kč

8. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 5 000 Kč

9. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 5 000 Kč

10. místo - poukaz na zájezd v hodnotě 5 000 Kč

Pro tři vylosované čtenáře Blesk.cz, účastnící se SMS hlasování, které vybere toho, kdo získá Práci snů, jsou navíc připraveny 3 poukazy na zájezd podle vlastního výběru v hodnotě 10 000 Kč