Kolik bude vítězů?
V každém kole budou vyhlášeni vítězové všech deseti kategorií. Teprve z nich všech bude na konci soutěže vybrán absolutní psí šampion, hrdý držitel titulu NEJ pes Česka.


Nestihli jste získat dostatek hlasů v prvním kole?
Nezoufejte, nic není ztraceno. Ve druhém kole budou všichni soutěžící bodováni znovu od začátku. Držitelem titulu Vítěz kategorie v dalším kole soutěže a především titulu NEJ pes Česka se tak může stát i pejsek, který byl do soutěže přihlášen později.


Jak najít svého psa?

Zájem čtenářů mnohonásobně překročil naše očekávání. V tak velkém množství psů je těžké najít toho svého. Na základě vašich stížností jsme proto přidali vyhledávač, kde stačí zadat jméno vašeho psa.


Jak hlasovat?

Můžete se rozhodnout, jestli dáte prohlíženému pejskovi svůj hlas kliknutím na tlačítko "Dát hlas" nebo jestli budete pokračovat na dalšího pejska. Hlasovací automaty jsou striktně zakázány. Jejich použití se trestá vyloučením ze soutěže.


Jak se dozvíte výsledky?

Počet hlasů vidíte u každého psa, průběžné pořadí budeme zveřejňovat na těchto stránkách i v tištěném Blesku.


Nestačil váš pes nasbírat dostatečný počet hlasů?

Nezoufejte, nic není ztraceno! Aby mělo v obrovské konkurenci více soutěžících naději na úspěch, rozhodli jsme se rozdělit soutěž NEJ pes Česka na několik kol. V každém kole bude vyhlášeno deset vítězů kategorií. V dalším kole budou pokračovat dříve přihlášení spolu s novými soutěžícími a bodovat se bude znovu od začátku tak, aby měli všichni stejnou šanci na úspěch.


Kdy se vyhlásí titul NEJ pes Česka?

Absolutní vítěz soutěže NEJ pes Česka bude vyhlášen až na samém konci soutěže. Bude se volit z vítězů kategorií ve všech kolech soutěže a stane se jím ten, který získal nejvyšší počet hlasů.


Jak se přihlásit?

Do formuláře napište jméno psa i jeho majitele, věk psa, plemeno (např. labradorský retrívr, bulteriér, nebo třeba voříšek) město, ve kterém bydlíte a soutěžní kategorii, ve které chcete soutěžit. Můžete připojit i krátkou charakteristiku vašeho psa. Každý pes může soutěžit pouze v jedné kategorii. Pokud pošlete fotografii opakovaně a váš pes bude do soutěže zařazen vícekrát, není možné hlasy sčítat! Za případný pokus o podvod bude soutěžící vyřazen ze soutěže.

Pokud se přihlásíte do kategorie Největší a Nejmenší, připište do popisu kohoutkovou výšku nebo váhu svého psa. U kategorie Nejpodobnější svému pánovi umístěte fotografii psa i s páníčkem.


287112:gallery:true:trueCena pro vítěze kategorií

10 čtenářů vyhraje poukaz na 15 kg superprémiového krmení Purina Proplan a voucher v hodnotě 500,- Kč na odběr zboží dle vlastního výběru v síti 33 prodejen s chovatelskými potřebami Zvěrokruh po celé ČR.

Adresy jednotlivých prodejen i s otevírací dobou najdete na
www.zverokruh-shop.cz.

 

286321:gallery:true:true


Seznam soutěžních kategorií:

1. Nejkrásnější štěňátko

2. Nejelegantnější

3. Nejlegračnější

4. Nejušatější

5. Nejmenší

6. Největší

7. Nejflekatější

8. Nejchlupatější

9. Nejpodobnější svému pánovi

10. Nejroztomilejší


Pravidla druhého kola soutěže najdete zde.