Štěňata se mu líbila všechna. Ještě než ale došlo ke konkrétnímu výběru, Gott určil pravidlo: Pes nebude spát v ložnici!

Ze všech štěňat rodině Gottů nakonec padla do oka jedna fenka.„Holky chtěly, aby se jmenovala Tifanny, a já chtěl Stellu. Nemohli jsme se stále dohodnout. Nakonec jsem o pejskovi začal pochybovat, a měl jsem vyhráno,“ popisuje Karel.

Roztomilá chlupatá koule

Malá Charlotte se tak zalekla, že by si to táta mohl rozmyslet, že spustila: „Tatínku, uděláme dohodu. Když bude pejsek hned teď, bude se jmenovat Stella.“ Už dnes má ale Karel ze čtyřnohého kamaráda trošku strach. „Teď je to taková roztomilá chlupatá koule. Ono to ale vyroste a bude to velký. Žádný malý Jack Russel teriér, jako má Dara, tohle bude tele,“ obává se Karel.

A neplete se. Už jenom proto, že si Stellu zřejmě patřičně vykrmí. Když si totiž Dara pro svého drobného pejska ke Gottům přijela, svého psa nepoznala. „Já za to nemůžu, to Karel jí pořád něco strkal,“ dušovala se Ivana.

Do ložnice pes nesmí

I přesto, že Gotta jeho ženy přemluvily, stanovil Slavík pravidlo: Do prvního patra nesmí! „V ložnici chlupy vážně nechci,“ svěřil se Karel a prozradil, že prozíravá Ivana už teď přinesla z krámu pytel všemožných kartáčů a válečků, aby si Slavík mohl Stelliny chlupy odstraňovat ze smokingů, kváder a sak.

A kdy se Stella Gottová přistěhuje na Bertramku? „To jsem vymyslel skvěle. Přivezou ji, až budu na pár dnů pryč. A až se vrátím, bude už zabydlená. A třeba už nebude dělat ani loužičky, to by bylo fajn,“ sní Karel o nemožném.

3. kolo začalo
Autor: Blesk.cz