Pejskaři pozor! Je nejvyšší čas prohledat svá "fotoalba" a vybrat ty NEJ fotky svých věrných kamarádů. Třetí ročník oblíbené soutěže nej Pes startuje už za týden.

Váš názor nás zajímá

O tom, kdo v jednotlivých kategoriích zvítězí, rozhodnete jen a jen vy, čtenáři Blesk.cz, svými hlasy. Vítězové jednotlivých kategorií se pak v červnu utkají o titul NejPes Česka, kterého ve velkém finále vybere odborná porota.

A protože nám na vašem názoru opravdu záleží, rozhodli jsme se nechat o deváté kategorii rozhodnout samotné pejskaře. Své návrhy jste nám mohli posílat celý měsíc. A teď  můžete vybrat ten nejlepší z nich.

Hlasovalo: čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

Během minulých ročníků soutěže nejPes se nám podařilo společně vytvořit největší galerii psů v historii českého internetu. Soutěže se zúčastnilo více než šedesát tisíc psů. Titul šampiona roku si odnesl alpský brakýř Arnoštek paničky Kornelie Hájíčkové z Fryštáku u Zlína.

Fotogalerie
11 fotografií

NejPes 2011 začíná

Svého pejska nebo pejsky budete už v pátek 11. března od dvanácti hodin moci přihlásit do naší soutěže. Z devíti soutěžních kategorií si vybere si určitě každý majitel čtyřnohých miláčků. Chybět nebude kategorie pro roztomilá štěňátka, nejakčnější psí fotografie nebo největší psí elegány. Soutěžit můžete i s krátkými video spoty. A nezapomněli jsme ani na loni nejoblíbenější kategorii Nejsmutnější psí pohled.

Pokud jste se v loňském ročníku neumístili nebo jste se o soutěži nedozvěděli včas, máte jedinečnou šanci to změnit. Vždyť nejPsem 2011 se může stát zrovna ten váš psí kamarád. Absolutního vítěze, který získá titul a částku 50.000 Kč, vybere odborná porota na superfinále, které se bude konat v rámci výstavy psů Intercanis 2011 ve dnech 24. – 26. června. Do něj postoupí výherci z každé kategorie. Více informací o soutěži i novinky ze světa čtyřnohých mazlíčků najdete ZDE.

Soutěžní kategorie

1. Komik roku – nejvtipnější psí fotografie
2. Akční hrdina – fotografie psa v pohybu
3. Štěně roku – nejkrásnější štěňátko
4. Já a můj pes – fotografie pejska s jeho páníčkem
5. Miláček roku – nejroztomilejší pejsci
6. Nejsmutnější psí pohled – psí oči, nad kterými by se srdce ustrnulo
7. Elegán roku – nejelegantnější pes
8. Psí kousky – krátká videa se psem

9. Tuto kategorii zvolí sami čtenáři. Z nejlepších návrhů se devátá kategorie vybere prostřednictvím ankety.

DOPORUČUJEME