Zpěvák Jan J. Nedvěd, který se kromě koncertování se svojí kapelou Bek Ofis proslavil jako milenec mladinké Dominky Haškové (dcery Dominika Haška), natočil roztomilé video, ve kterém hlavní roli sehrál jeho pes - malý kříženec Karlík. Jan J. Nedvěd, tak chtěl vyjádřit svoje sympatie prezidentskému kandidátovi Karlu Schwarzenbergovi. 

"Karlík je pes, který si rozhodně zaslouží obdiv. Je to sice kříženec, žádná čistá česká rasa, ale dokáže psí kusy! Moc nemluví, ale je ušlechtilý a vznešený. Studia v Rakousku sice nedokončil, ale v útulku nedaleko Prahy se naučil pár povedených vtípků. Naše heslo prostě zní " V druhém kole volím Karlíka", řekl naší redakci Jan J. Nedvěd. 

Mimo jiné je nutné zmínit, že Honza Nedvěd je velkým propagátorem psích útulků. Jeho kapela Bek Ofis pravidelně jezdí do útulků pomáhat a také je finančně i materiálně podporuje. Pokud tedy uvažujete o novém mazlíčku do své rodiny, rozhodně neváhejte a jeďte se do útulku pro opuštěná zvířata podívat. Třeba tam najde i vy svého "Karlíka".

 

Fotogalerie
6 fotografií