Do soutěže vstupte ZDE >>

Prvním krokem k úspěchu je samozřejmě registrace. Celá soutěž probíhá na stránce www.nejpes.cz a zde také pod tlačítkem Přihlásit svého pejska do soutěže najdete registrační formulář. Po jeho vyplnění stačí vložit prvních pár fotek a vše může začít! Přihlásit svého pejska můžete až do 3.dubna 2013. Čím dříve tak učiníte, tím máte šanci na vítězství! Nezapomeňte - ceny jsou opravdu lákavé!

Tři kola soutěže

Soutěž probíhá ve třech kolech. Nejprve se hlasuje v jednotlivých krajích, a to pomocí internetu. Třicet nejúspěšnějších pejsků z každého kraje se potom v sms hlasování utká o dvě postupová místa do celorepublikového superfinále. V něm se hlasuje opět pomocí sms a jméno nového šampiona se dozvíme 30.dubna! První tři ocenění si odnesou rekordní výhry: 50 000, 20 000 a 10 000 korun. Dva zájezdy v hodnotě 10 000 Kč čekají také na vylosované šťastlivce z řad hlasujících.

Jak podpoříte svého pejska

A jak můžete svého miláčka v soutěži podpořit? Doporučujeme sdílení pejskova profilu na internetových fórech a sociálních sítích, požádejte o pomoc také všechny příbuzné a kamarády! Vynikajícím způsobem propagace je tzv. TOPování, které vašeho pejska posune na titulní stránku soutěže a jeho fotografii zvýrazní mezi ostatními účastníky. Tato funkce se aktivuje zasláním sms ve tvaru VIP XX (za XX dosaďte číslo fotografie, která má být zvýrazněna) na číslo 907 99 15. Cena zprávy je 15 Kč.

Pro vložení až 20 bonusových fotografií využijte funkci Foto+. Kromě fotek navíc bude profil vašeho kamaráda opět zvýrazněn mezi ostatními, což výrazně zvyšuje vaši šanci na úspěch! Novinkou letošního ročníku je navíc možnost vložit do modulu Foto+ video vašeho pejska v akci. Proto neváhejte a začněte hledat poklady vašeho domácího archivu! Pro využití funkce Foto+ zašlete sms ve tvaru BONUS_XX (za XX dosaďte ID fotografie) na číslo 607 99 30. Cena této sms je 30 Kč.

Do soutěže vstupte ZDE >>

Kdo vám vždy pomůže

Víte, kdo vám vždy a za všech okolností pomůže? No přece vaše smečka! Další novinkou letošního ročníku je proto možnost vytvářet smečky spřízněných účastníků.

Pokud kdokoliv z přihlášených účastníků hlasuje pro vašeho pejska, objeví se tato informace okamžitě na vašem profilu. Vy pak máte možnost mu službu oplatit a společně tak získávat výhodnou pozici vůči ostatním soutěžícím. Počet členů smečky není ničím omezen a logicky platí, že čím více členů smečka má, tím větší je jejich společná výhoda oproti ostatním!

Veškeré informace k soutěži naleznete na stránce www.nejpes.cz. Přihlašte svého miláčka ještě dnes a zvyšte tak jeho šance na vítězství, všem budeme držet palce!

Do soutěže vstupte ZDE >>


Fotogalerie
2 fotografie