Mezi tisíci účastníků letošního ročníku soutěže najdeme stovky nádherných štěňat. Všechna jsou roztomilá, veselá a hravá. Jedná se o pejsky všech možných ras z nejrůznějších koutů republiky.

Například fenka bernardýna Adélka z Moravskoslezského kraje má pouhé 3 měsíce a dle své majitelky Aleny přináší všem samou radost. Výmarský ohař Bassasin je podle paničky Alžběty velmi aktivní, miluje pohyb, aportování a je  skvělý obranář. V naší soutěži reprezentuje Ústecký kraj. Podobně aktivní je také štěně německého boxera Gaston. Pochází z Plzeňského kraje a na fotce, kterou poskytl jeho páníček Josef, byly Gastonovi pouhé 3 měsíce. Fenka slovenského čuvače Bela podle svých majitelů doslova miluje hry a vycházky. Pokud navíc napadne sníh, nemůže být šťastnější.

Adélka - Bernardýn, Moravskoslezský kraj
Autor: archiv

K nejroztomilejším štěňatům patří malí špicové. Filip z Moravskoslezkého kraje nemůže nechat nikoho chladným. Totéž se dá říct i o Koryně z Prahy. Ta si podle svého páníčka Pavla užije nejvíce legrace s velkým míčem, se kterým si dokáže hrát do padnutí. Miluje lidskou společnost a také ji dokáže náležitě pobavit.

Soutěž NejPes běží na plné obrátky na známé adrese www.nejpes.cz a již 4. dubna začíná ostré sms hlasování o postup do republikového superfinále. Už nyní však můžete v internetovém hlasování vybírat své krajské šampiony! 

Fotogalerie
5 fotografií