S kočičím záchodem je to v leckteré domácnosti složitější než s tím lidským. Je lepší ji dát do kouta v předsíni? Do koupelny? A co ji takhle vtipně schovat, takže návštěva si jí ani nevšimne, nekazí dojem z obýváku a kočka k ní bezpečně trefí. Podívejte se a třeba najdete inspiraci, kam ji můžete šikovně schovat.

3 v 1

Tahle na první pohled obyčejná lavice plní hned tři funkce. Na vrchu má kočka jedno ze svých odpočívadel a uvnitř je šikovně schovaná toaleta a nejrůznější kočičí propriety.

Kočičí toaleta
Autor: archiv

Zdroj

Překvapení v obýváku

Kočičí toaletka se dá elegantně nastěhovat do spodní skříňky v nábytkové stěně v obýváku. Klasická dvířka nahradila výklopná deska, aby se dalo uvnitř dobře uklízet. Kočičí vchod je z boku.

Kočičí toaleta
Autor: archiv

Zdroj

Vinný domeček

Milovníci dobrého vína dobře znají krásné dřevěné bedýnky, ve kterých se často dodává. Tenhle skvělý materiál šikovný kutil využije. V tomto případě se ze dvou stalo kočičí chambre séparé.

Kočičí toaleta
Autor: archiv

Zdroj

Orientální palác

Toaleta se může proměnit v honosný palác, když na ni obětujete krásně dekorovanou truhlu. Nebo udělejte levnější verzi. Kupte obyčejnou dřevěnou truhlu bez povrchové úpravy, upravte ji pro zvíře a nakonec vymalujte.

Kočičí toaleta
Autor: archiv

Zdroj

Toaleta na toaletě

Ani v rohu toalety nemusí jen tak stát obyčejná mísa se stelivem. Pohrajte si s MDF deskami a vyrobte kočičímu spolubydlícímu jednoduchý box, ve kterém se v koupelně bude cítit příjemně. Je to skvělé hlavně pro hrabavá zvířata, která dokážou stelivo rozházet na metry daleko.

Kočičí toaleta
Autor: archiv

Zdroj