Návštěvy nad ním vzdychají, děti se nemohou vynadívat a vy se večer přistihnete u toho, jak místo na televizi civíte na vašeho Punťu? Pak je to skvělý adept pro soutěž nejPes 2015! Od 23. února mu můžete na stránce www.nejpes.cz vytvořit jeho profil s fotogalerií a podělit se tak o něj s veřejností.

O čtrnáct dnů později, tedy 9. března, to pak celé propukne. Startuje totiž internetové hlasování, které potrvá dva týdny a na něj pak naváže SMS hlasování. Nakonec se spolu utká 14 nej psů ze všech krajů České republiky a soutěžící budou rozhodovat o tom nejlepším ze všech. Určitě to stojí za to, na prvních třech místech si výherci rozdělí 50 000 Kč a téměř dvě desítky dalších soutěžících vyhrají další hodnotné ceny.

Loňský vítěz, bišonek Kuba z Prahy.
Autor: archiv Blesku

Od loňského roku můžete na web vkládat nejen fotogalerie vašich miláčků, ale i jejich videa, na kterých provádí doslova psí kusy. Pokud máte nějaký zábavný klip s vaším mazlíčkem, určitě ho sdílejte a zaručeně si tím zvýšíte šance na výhru. Tak na co ještě čekáte? Máte akorát víkend na to, vyrazit se svým drahouškem na pořádnou procházku a pořídit nějaké reprezentativní soutěžní foto!