To, co jste doteď nestihli, už nejspíše nedohoníte. Alespoň v první části soutěže nejPes 2015. Všichni, kteří chtěli soutěžit, už jsou přihlášení a není cesty zpět. Dnes v pravé poledne totiž skončila možnost přihlašování se. Nicméně soutěž nekončí, ale mílovým krokem kráčí dále! 

Teď mají všichni soutěžící chvíli oddech, aby mohli zítra pokračovat v hlasování. V pravé poledne se totiž spustí krajské SMS hlasování, ve kterém máte šanci poslat svého favorita až do celorepublikového finále. Ovšem za předpokladu, že váš oblíbenec patří mezi jednoho ze třiceti soutěžících daného kraje. 

Poté budete moci hlasovat až do 30. března do 12:00. Stačí poslat SMS na číslo 900 99 10. Cena jedné zprávy je 10 Kč. Oproti internetovému hlasování v tomto případě nejste ničím limitováni, snad jen výší vašeho paušálu. Ale na druhou stranu – první cena 30 000 Kč je přeci lákavá!

A přes tenhle telefon si také mohu poslat hlas?
Autor: Shutterstock.com

O tu budou nakonec bojovat první tři psi z každého kraje (dohromady tedy 42 psů), kteří dostanou nejvíce hlasů. Opravdové finále pak začne 31. března a potrvá do 8. dubna do 12:00. Do té doby tedy máte dost času rozhodnout o konečném pořadí! Takže - mobily do tlapek, tedy pardon  do rukou - a hlasujte!