Do soutěže nejPes se odvážně vrhlo na tisíce psů, fenek i štěňat a všichni statečně bojovali o to honosit se titulem nejPes. Mezi všemi soutěžícími se našly i dostatečně pohnuté osudy, které nenechali jednoho chladým. A ačkoliv se tito stateční psi nedostali až do posledního finálového kola, alespoň se jim podařilo upozornit na některou z problematik, jako jsou třeba třeba psí množírny. 

Ostatně z množírny pochází i letošní vítězka, boxerka Evulka. S přehledem utekla druhé a třetí pozici a získala 4 103 hlasů. A tak, i když začátek jejího života byl tak trochu pod psa, nakonec se vše v dobré obrátilo a může se nyní těšit, kromě titulu nejPes, také z finanční odměny 30 000 korun.

Souboj do poslední chvilky!

Boj u druhé a třetí místo byl ale napínavý do poslední chvilky! Rozdíl mezi voříškem Tobiášem a samojedem Kiddym Kewinem Orleansnow byl totiž pouhých 50 hlasů! Nebylo tedy do poslední chvíle jisté, který z chlupáčů se bude moct těšit ze stříbrné medaile a kdo z bronzové. Nakonec druhé místo ukořistil voříšek s roztomilým kukučem a porazil tak huňatého roztomilého medvídka Kiddyho. 

Avšak ani oni nezůstanou bez odměny. Tobiáš získá odměnu 15 000 korun a Kiddy 5 000 korun. Vsadíme se, že se chlupáčům už sbíhají sliny na všechny ty dobrůtky, kterými je jejich páníčci zajisté počastují!

I když je soutěž u konce, sledujte ji pozorně dál! Brzy vám přineseme další informace o vítězích a soutěži. 

1. místo Evulka

Vítězka celé soutěže nejPes Evulka.
Autor: archiv nejPes 2015

2.místo Tobiáš

Druhé místo obsadil Tobiáš.
Autor: archiv nejPes 2015

3. místo Kiddy Kewin Orelansnow

Na třetím místě se usadil Kiddy Kewin Orleansnow.
Autor: archiv nejPes 2015