Ještě nemáte vybraného svého favorita, pro kterého budete hlasovat? Tak to je tedy veliká chyba! Dnes v pravé poledne totiž startuje internetové hlasování Kočka Česka! Zasedněte tedy k počítači a podpořte svými hlasy soutěžící, která si dle vás zaslouží nosit titul Kočka Česka. 

Hledá se Kočka Česka roku 2015.
Autor: Shutterstock.com, archiv

Dnes totiž začíná krajské hlasování. Z něho dále postupuje patnáct koček z každého kraje. Ale pozor, hlasování je omezeno, aby měli všichni soutěžící stejné podmínky a nedocházelo k podvodům.

Proto můžete poslat 10 hlasů z jednoho počítače pro každou fotografii za hodinu, 10 hlasů z jedné IP adresy pro každou fotografii za hodinu, 10 hlasů jako jeden přihlášený uživatel pro každou fotografii za hodinu. Hlasování bude uzavřeno každý den od půlnoci do 5.00 ráno. 

Ještě je čas se přidat!

Jestliže byste ale raději místo hlasování ještě sami soutěžili, můžete se zapojit. Ale pozor, na přihlašování máte už jen týden! A čím později se přihlásíte, tím menší šanci na hlasy máte. Proto neváhejte a ještě teď nahrajte fotku vaší kočičky zde! Ve hře jsou totiž ceny za 60 000 korun, to stojí za to, ne? Brány pro přihlašování do soutěže se uzavřou 18. 11. ve 12.00. Krajské SMS hlasování pak začne o den později.