Chtěli byste vyhrát 30 000 korun? Potom se zapojte do soutěže Kočka Česka! Stačí, abyste měli doma mazlíčka, vyfotili ho a jeho fotku nahráli na stránky www.blesk.cz/kocka. Ale příliš neotálejte! V pondělí totiž začalo krajské hlasování. 

Z něj pak postoupí do semifinálového kola prvních patnáct soutěžících z každého kraje, kteří získají největší počet hlasů. Hlasování je přes internet a o veškerých podmínkách, za kterých lze podpořit svého favorita, si můžete přečíst v pravidlech. 

Ceny i pro vaše mazlíčky

Tedy čím dříve se do soutěže přihlásíte, tím větší pravděpodobnost postupu budete mít – každá hodina dobrá! Jestli váháte, proč do toho jít, pak by vás mohly motivovat hodnotné ceny. Absolutní vítěz si odnese 30 000 korun, druhý v pořadí 20 000 korun a třetí 10 000 korun. Pro první tři soutěžící z každého kraje jsou také připraveny ceny, které potěší hlavně kočičí miláčky.

Vítěz krajského kola vyhrává balíček od Profizoo v hodnotě 2362 korun. Ten obsahuje škrabadlo, 8x kočkolit a 24x kočičí konzervy. Druhý v pořadí vyhrává kočičí krmivo v hodnotě 500 korun a třetí roční předplatné Blesk Hobby.

Přihlašovat se můžete ZDE až do 21. listopadu.