Co všechno jsou domácí mazlíčci schopni udělat pro své pány? Někteří téměř vše. Třeba tito dva psi se rozhodli neopustit svého pána ani v těžké situaci. Muž si na ulici poranil hlavu a kolemjdoucí museli zavolat záchrannou službu, aby jej mohli odvézt do nemocnice. Po celou dobu, co muž na ulici ležel, u něj jeho psi oddaně seděli a hlídali ho.

Doprovod až do nemocnice

Poté, co přijela záchranná služba s lékařem a muže do sanitky naložili, tito dva chlupatí společníci se domáhali cesty na pohotovost spolu s ním. Ačkoliv se je lékařský personál snažil všemožnými způsoby z vozu dostat, nenechali se odbýt a pána si hlídali.

Lékař tedy po chvíli usoudil, že nemá smysl s nimi bojovat. Došlo to dokonce tak daleko, že jim povolili, aby v nemocnici zůstali spolu s pacientem.

Zapojte se také! 

Znáte nějaký podobný příběh psí oddanosti? Anebo dokonce vy sami máte doma takového ochránce, který se od vás nehne ani na chvíli? Pak se s ním svěřte! Přihlaste se do soutěže nej Pes, kde kromě toho, že vašemu pejskovi dopřejete popularitu, můžete vyhrát ceny za více jak 50 000 korun. A letos poprvé se bude vyhlašovat také speciální cena redakce, tak neváhejte, rozhodně je o co stát! Přihlásit se můžete jednoduše na stránkách soutěže www.nejpes.cz.

Fotogalerie
4 fotografie