Nedal bez něj ani ránu. Pes Smokey, kterého převezli do zvířecího útulku, protože se jeho páníčci odstěhovali, měl s sebou plyšového slona, kterého se nechtěl vzdát. Proto i v katalogu bylo napsáno, že k němu patří plyšová hračka. 

Plyšový slon byl také jediným světlým bodem v temných dnech pětiletého Smokeyho, který v kotci v podstatě čekal akorát na smrt. Měl být sprovozen ze světa během března. Po celou dobu pobytu v útulku vypadal, že je smutný, bez nálady a byl extrémně plachý. 

Podepsaný ortel? Nikoliv!

I když se zdálo, že má pětiletý pejsek už podepsaný ortel, do útulku přišli dobrovolníci z organizace zachraňující zvířata v nouzi a byla to láska na první pohled. V tuto chvíli už Smokeymu hledají domov. Samozřejmě že pokud bude adoptován, tak jedině se svým milovaným sloníkem.

A právě i pejsci z útulku se mohou přihlásit do soutěže nej Pes, která je v plném proudu. Ať už víte o nějakém, který hledá domov a neměl příliš štěstí v životě, nebo máte doma třeba nějakého zachráněného, neváhejte a přihlaste ho. Ve hře jsou ceny za 80 000 korun a první získá peněžitou odměnu 30 000 korun! Více informací se dozvíte na stránce soutěže www.nejpes.cz.