Tak co, jak dopadl váš favorit? Ti, kdo podporovali Bruníka nyní oslavují, protože tento roztomilý černý voříšek  se stal absolutním vítězem soutěže. První tři pozice byly poměrně jasně obsazeny, protože rozdíly mezi hlasy byly velké. Na druhém místě skončil Endy, který ztratil 910 hlasů. A třetí místo obsadil Richard Veselý I., který měl na třetího ztátu téměř tři sta hlasů. 

Cena redakce

Mimo toho jsme letos poprvé také udělovaly cenu redakce. A protože jsme tu samé ženy, bylo nám líto, že první tři pořadí si rozebrali samí chlapi a žádný zástupce něžného pohlaví. Takže jsme hledaly, která fenečka zaujme většinu z naší osmičlenné poroty. Byl to boj, protože každá jsme si vybrala toho svého favorita. Ve hře byl i Samíček (byť pes, nikoliv fenka) či Pepina. Nakonec jsme se ale, po hodině hlasování a přepočítávání hlasů (Každá jsme musely hlasovat pro jiného soutěžícího, než jsme samy navrhly.) jsme se dobraly výsledku.

A  tím je, že cenu redakce získává fenka francouzského buldočka Amy. Z fotografie totiž na nás dýchla těžká pohoda, cítíme z ní jaro, které nás teď všude obklopuje a Amy je prostě fešanda. Má vskutku originální zbarvení, tedy půl tváře hlavy hnědou a druhou půlku světlou. I my, ženy, máme povětšinou několik tváří, abychom zvládly být kolegyně, mámy, manželky, kamarádky, a tak se občas jednou tou tváří schováváme za druhou. Stejně, jako nám to přišlo v případě Amy. 

Fotogalerie
4 fotografie