Pejsci jsou hraví, jenže páníček není po ruce neustále, a i když se doma vyskytuje, možná nemá úplně vždycky myšlenky na dovádění. Jak se má v takovém případě čtyřnohý nezbeda zabavit? Vyrobte mu hračku, se kterou se dosyta vyřádí!

Jak na to? Budete potřebovat jen dvě věci: staré tričko a tenisák. Není to totiž žádná velká věda a lásku, kterou do toho vložíme, nám naši čtyřnozí kamarádi mnohonásobně vrátí.

Ze starého trička ustřihněte na úrovni pod rukávy koncový lem trička a zbylou část rozdělte na polovinu, vzniklé pruhy látky po kraji rozstřihněte, přeložte je přes sebe a zabalte do nich tenisák. Tenisák zabalený do látky zavažte tenkým proužkem látky – lemem, který vám zbyl. Jednotlivé pruhy látky rozstříhejte na 3 menší a upleťte z nich copánky.

Podrobný návod, jak hračku vyrobit, naleznete ve videu:

Jak odnaučit psa loudit: Je to snadnější, než si myslíte

Jak odnaučit psa loudit: Je to snadnější, než si myslíte

Běžným nešvarem psů je loudění během vaření nebo společného stolování. Tenhle zlozvyk se projevuje častým kňučením, neposlušností a obtěžováním ostatních…celý článek

Otec podle zvěrokruhu: Štíři odhalí lež, Blíženci nemají čas

Otec podle zvěrokruhu: Štíři odhalí lež, Blíženci nemají čas

Otcovská výchova a přístup k dětem závisí mimo jiné i na tom, v jakém slunečním znamení jste se narodili. Někteří muži jsou prostě díky hvězdám o trochu…celý článek