Dejte pokoji nový vzhled!

Sedačku stačí „obléknout“ například do nového potahu, dozdobit plédem a navrch můžete přihodit pár dekorativních polštářků, které zvládne každá hospodyňka ušít doma. V e-shopech i v kamenných obchodech se dají najít levné a krásné ozdobné látky, stačí jen chvíli hledat! Pokud přemístíte nábytek a vyměníte i další bytový textil, jako jsou záclony, závěsy i sedáky na kuchyňských židlích, budete mít zbrusu nový pokoj!

Autor: profimedia

Oživte stěny

A že se vám žádné nelíbí? Už jste slyšeli o firmách, kterým stačí dodat vámi chtěný design tapet a oni už se postarají o jejich zhotovení přesně podle vašeho návrhu? Byla by škoda toho nevyužít! Tapety stačí aplikovat jen na jednu stěnu a hned dají vašemu bytu uplně nový nádech! Dobrou práci udělá také výmalba… Pokud se ale chystáte na malování, nezapomeňte, že začínat se má vždy od stropu! Pro vytvoření kontrastní linie mezi jednotlivými barvami si pomožte samolepicími pásky.

Autor: profimedia

Hrajte si se světlem!

Nejjednodušší a nejrychlejší cesta! Stačí vyměnit stínidla na lampách či si pořídit stmívač. Už jen jiná intenzita osvětlení udělá své! Chcete – li vytvořit intimní atmosféru, vybírejte barvené žárovky či barevná stínítka. Navíc obojí se dá snadno vyměnit, až vás barevné přítmí omrzí.

Máte i vy nějaké tipy, jak změnit vzhled vašeho bytu rychle a levně?