"To je ta nejkrásnější kniha, jakou jsem kdy dostala", prohlásila po návštěvě fotolaboratoře CeWe Color Česká Miss World Veronika Machová a téměř se rozplakala dojetím. Na své fotky tak může vzpomínat kdykoliv, když si bude prohlížet svoji fotoknihu.

"CEWE FOTOKNIHU jakou má Veronika si dnes může zhotovit prakticky každý za pomoci speciálního programu, který je zcela zdarma ke stažení na www.cewe-fotokniha.cz a podle prvních ohlasů, které máme od našich zákazníků a množství vyrobených CEWE FOTOKNIH je to produkt u lidí velmi populární," řekl Pavel Schreiber, generální ředitel společnosti CeWe Color.

Společnost CeWe Color je jediným výrobcem CEWE FOTOKNIH na světě. Do svého produktu investuje společnost obrovské částky. Díky těmto investicím je dnes absolutní světovou špičkou ve výrobě fotoknih. Na stránkách www.cewe-fotokniha.cz navíc probíhá soutěž Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010, ve které se už pouhým přihlášením každý stává vítězem - za každou Vaši přihlášenou CEWE FOTOKNIHU do soutěže získáte poukázku 500,-Kč na další CEWE FOTOKNIHU a k tomu šanci vyhrát digitální fotoaparáty nebo 100.000,-Kč na dovolenou.

Více informací naleznete zde.

Pojďte si s námi vytvořit svou CEWE FOTOKNIHU

Pojďte si s námi vytvořit svou CEWE FOTOKNIHU

Chtěli byste si své vzpomínky uchovat navždy? Připomínat si je, ukazovat je a chlubit se jimi příbuzným a přátelům? Není nic jednoduššího než si vytvořit…celý článek

Fotogalerie
4 fotografie