Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Iva Frühlingová je v šoku: CEWE Fotokniha je skvělá!

/
  • Iva Frühlingová při návštěvě fabriky
    12. srpna 2010 ● 10:25

    Porotkyně soutěže Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010 je do soutěže a
    soutěžních natolik zažraná, že jí nestačilo si knihy prohlížet na soutěžním webu www.cewe-fotokniha.cz , ale musela je vidět vyrobené na vlastní oči! A byla velmi překvapená. Nečekala, že budou tak perfektně vypadat!

    "Nikdy bych nevěřila, kolik překrásných knížek denně vzniká v jednom jediném výtisku a kolik v sobě nesou poselství a radosti pro budoucnost" řekla Iva při prohlížení soutěžních CEWE FOTOKNIH.

    Iva Frühlingová při návštěvě fabriky
    Autor: CeWe Color

    "Je pravdou, že soutěž Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010 si u našich zákazníků získala obrovskou oblibu. Navíc se jedná o jednu z nejspravedlivějších soutěží vůbec. I když se jedná o internetové hlasování o ceny měsíce a postup do finále, je maximálně ošetřeno, že se do soutěže nedostane žádný nepoctivý hlas nebo falešná CEWE FOTOKNIHA" prohlásil ing.Pavel Schreiber ze společnosti CeWe Color FOTOLAB, která soutěž ve spolupráci s obchodními partnery pořádá.

    Jak získat svou vlastní jedinečnou fotoknihu?

    V soutěži bude 600 CEWE FOTOKNIH. To je šest set knih pro vaši inspiraci. Každý může mít ze soukromých digitálních fotografií a vlastních textů svoji nenapodobitelnou CEWE FOTOKNIHU. Již od jednoho kusu za nízkou cenu od 179,-Kč!

    Pro její přípravu potřebujete speciální program do počítače, který je v plné verzi a zcela zdarma ke stažení na www.cewe-fotokniha.cz.

    Fotogalerie
    4 fotografie

Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy