Pokud chcete ušetřit za fitnessko a posilovat svaly tímto způsobem, může být. Ale pro většinu z nás je dennodenní odhazování sněhu z chodníku i vjezdu do garáže nejen dřina, ale také spousta zbytečně ztraceného času. Ten, kdo objevil kouzlo sněhové frézy, která nejen že všechnu práci „odmaká“ za něj a ještě podstatně rychleji, ví své.

Pokud přemýšlíte, že si takového zdatného pomocníka pořídíte i vy, uvažujete správně. Sněhová fréza už dnes není žádnou velkou investicí, a pokud si ji pořídíte prostřednictvím e-shopu Hobbyman.cz, kde jsou teď k dostání s až 35% slevou, ještě tisíce korun ušetříte.

Náš tip: Sněhová fréza Fieldmann FSF 3001-B

Skoro 6 000 korun ušetříte, pokud si na Hobbyman.cz objednáte dvoustupňovou sněhovou frézu Fieldmann FSF 3001-B. Ta nyní krátkodobě stojí namísto 16 900 korun jen 10 990 Kč. Dá se tedy pořídit za cenu průměrné sekačky na trávu, která ve vašem strojním parku také určitě nechybí.

Dvoustupňová Sněhová fréza Fieldmann FSF 3001-B
Autor: Hobbyman.cz
Dvoustupňová sněhová fréza Fieldmann FSF 3001-B je v kombinaci s cenou  opravdu dostupná  prakticky pro každého. Výkon 6,5 HP / 4.8 kW a 5 rychlostních stupňů vpřed a 2 vzad, dělá z této sněhové frézy velmi výhodnou investici.. Pracovní záběr má 56 cm, využít můžete pět rychlostních stupňů (z toho 2 vzad). Spotřebuje jen 0,8 l benzinu za hodinu. Díky horizontálně i vertikálně otočnému komínu budete moci sníh odhazovat přesně tam, kam potřebujete.

Fotogalerie
2 fotografie