V posledních dnech padaly teplotní rekordy, před úmorným vedrem se nebylo kam skrýt. Zatoužili jste proto i vy po bazénu, ale nechce se vám kopat na zahradě jámu? Máme pro vás tip, jak se koupat za pár hodin a neutrácet zbytečně peníze.

Bazén BESTWAY Fast 244 x 66 cm
Autor: Sportnanetu.cz
Jde o bazény s jednoduchou konstrukcí, které na zahradě sestavíte i za hodinu. Nafouknete horní prstenec a můžete napouštět vodu. V e–shopu Sportnanetu.cz jich najdete celou řadu. Od těch nejmenších pro děti až po plnohodnotné velké bazény, ve kterých se může koupat celá rodina i vaši přátelé. A to za cenu, o které by se vám při pořizování klasického zapuštěného bazénu mohlo jen zdát. Vždyť v e-shopu Sportnanetu.cz začínají ceny už na necelé tisícovce korun!

Navíc vám ke každému bazénu nad 2 000 korun přidá e-shop Sportnanetu.cz ZDARMA dětský bazén a pokud si pořídíte bazén nad 3 000 Kč, dovezou vám ho ZADARMO až domů!

NÁŠ TIP: Bazén s filtrací Promt Pool Set 630x360 cm

Bazén ovál Prompt Pool Set 610 x 360 cm
Autor: Sportnanetu.cz
Pořídit si můžete buď samostatný bazén, nebo rovnou celý set, vybavený i filtrací. Mezi ty patří v široké nabídce Sportnanetu.cz i oválný Promt Pool Set.Tento bazén s filtrací, schůdky, ochrannou plachtou a dalším vybavením je samonosný, určený pro povrchovou montáž s podpůrným rámem. Stačí pouze nafouknout horní prstenec, sestavit opěrnou konstrukci a bazén napustit. Stoupající sloupec vody bazén s filtrací sám postaví. Vypouštění zajišťuje výpustný ventil. Díky své pružné konstrukci je bazén vhodný pro rodiny s dětmi. Upoutá svou jednoduchou montáží a nízkou cenou. Součástí balení je kartušová filtrace.

Fotogalerie
3 fotografie