Nevíte, kde všude se slavnosti vinobraní konají? Připravili jsme pro vás přehledný seznam.


Pálavské vinobraní – Mikulov

Kdy: 7. - 9.9.2012
Program: Tradiční slavnosti vína budou doplněny o vystoupení národopisných souborů, cimbálovou muziku, dechovku i koncerty českých a slavnostních hvězd. Pro rodiny s dětmi je připraven bohatý program plný divadelních vystoupení, šermířských zápasů i výcviku dravců. Děti si mohou vyzkoušet základy řemeslné tvorby a seznámit se s kulturou vinařství a degustování.
Vstupné: Nedělní vstupenku zakoupíte v areálu za 150 Kč.

Znojemské historické vinobraní – Znojmo

Kdy: 14.-15.9.2012
Program: Vystoupení českých hudebních hvězd, folklórních souborů, rytířské turnaje a klání, fakírské a ohnivé show či historická tržiště ožijí na několika náměstích. Pro děti je speciálně připraven program v hradebním příkopu.
Vstupné: třídenní permanentka 280 Kč, jednodenní vstupné si můžete zakoupit i na místě.

 

Vinobraní Litoměřice – Litoměřice

Kdy: 21. – 22.9.2012
Program: Během vinobraní můžete zhlédnout hudební, divadelní a taneční představení. Vystoupí řada českých hvězd, mezi nimiž nebude chybět Michal Hrůza a jeho Kapela Hrůzy či Petr Spálený.
Vstupné: Vstup na litoměřické vinobraní je zdarma. Současně bude probíhat Kreans Ostrovní festival, na který můžete zakoupit vstupenky za 490 Kč. Těšit se můžete na vystoupení Charlie Straight, Toxique, Kabátů, Mig21 a dalších.

Fotogalerie
3 fotografie

Mělnické vinobraní – Mělník

Kdy: 21.-23.9.2012
Program: Mělničtí si pro vás připravili slavnosti vína, které budou přímo nabité dobrým vínem a dobrými koncerty. V hlavním programu se můžete těšit na koncerty dvaceti kapel a přípitky. Chybět nebudou Lenka Dusilová & Baromantika, Chinaski, Peter Nagy, Michal Hrůza & Kapela Hrůzy a Dan Bárta. Příznivci folkové a country hudby si také přijdou na své. Vystoupí kapely Modrotisk, Buty a následovat bude Country bál.
Vstupné: Třídenní vstupné 200 Kč. Děti starší 6 let mají vstupné za 50 Kč.