Elektrická udírna v sobě spojuje moderní technologii a americkou tradici precizní přípravy masa v kouři. Její design je příjemně kompaktní a k jejímu snadnému přemisťování slouží přepravní kolečka. Má příjemně kompaktní design a její obsluha je opravdu jednoduchá. Mistrem uzeného masa se s ní tak může stát každý. Stačí zapojit do zásuvky a připravit suroviny.

U výběru kvalitního masa vše samozřejmě začíná, pak už jen naplnit zásobníky vodou a dřevěnými chipsy. Z rozpálených chipsů stoupá kouř, který uzenému masu dodává delikátní vůni a odpařovaná voda ho udržuje zároveň šťavnaté. Nastavíte některý z provozních režimů, zapíchnete do masa monitorovací jehlu a celý proces uzení už kontroluje udírna sama! 

4 udicí rošty s pochoutkami pro všechny!
Autor: Mountfield

Vy pokračujete v bezstarostné zábavě, máte si toho s přáteli přeci tolik, co říct! Skrz prosklená dvířka se mezitím občas necháte navnadit tou voňavou symfonií, ale teplotu a čas rozhodně hlídat nemusíte. Až bude křehké, šťavnaté a lahodné maso ideálně prouzené, udírna se ozve sama a ke všemu připravené maso udrží ještě několik hodin teplé pro postupnou konzumaci. Pokud ještě přemýšlíte o vhodném dárku pro někoho z rodiny nebo přátel, digitální udírna udělá radost i skvělou večeři! Dobrou chuť.